Stylage – Естествената корекция

26/03/2015, by clinic, in уголемяване на устни, 0 comments

Високата технология в услуга на добрата външност и самочувствие!

Лабораторията Vivacy® е европейско дружество, базирано във Франция, където създава, произвежда и разпространява продукти на база натриев хиалуронат /NaHa/.

Стратегията в проучванията и развитието на Лаборатория Vivacy® е създаването съвместно с лекари и професионалисти в областта на медицината на надеждни и ефикасни иновационни продукти, които носят реално предимство и научен прогрес. Печели пациентът, който употребявайки  продуктите на Лаборатория Vivacy®, изисква да получи незабавни, надеждни и възможно най-естествени резултати.

Ето защо Лаборатория Vivacy® създаде гамата продукти Stylage® за хидратация, третиране на бръчки, увеличаване обема на устните и кожни дефекти на лицецто. Получен в резултат на модерна технология, Stylage® е нов монофазен резорбиращ се продукт на база омрежена хиалуронова киселина, използвайки патентованата технология IPN-like.

Концепцията му, подборът на суровините, изключителният и напълно овладян производствен процес, правят Stylage® уникален продукт с отлична биосъвместимост. Освен това, наличието на антиоксидант позволява да се намали интензитета на постинжекционните възпалителни реакции.