Juvederm Hydrate


……..Добрата хидратация е от съществено значение за поддържането на здравия тонус на кожата, за еластичността и гладкостта, за младежкия външен вид. Кожата съдържа важен хидратиращ агент, наречен хиалуронова киселина, който предотвратява изсушаването на кожата.
……..С течение на времето естествените нива на хиалуронова киселина намаляват, в резултат на което кожата започва да изглежда без блясък, набръчкана, по – опъната и груба при допир. Този процес засяга зоните, които обикновено са най – забележими – лице, шия, зоната на деколте и ръцете.
……..Повърхностното третиране с кремове временно овлажнява кожата, но не може да осигури и да поддържа дълбоката хидратация, от която кожата се нуждае, за да запази естествената си еластичност и здравословен блясък.
……..Новият Juvederm® Hydrate е клинично доказана терапия, която ефективно възстановява изчерпаните запаси на хиалуронова киселина в кожата, за възвръщане на нейният естествен и здрав блясък.
Juvederm® Hydrate е специално формулиран за инжектиране непосредствено под повърхността на кожата, с цел подобряване на хидратацията, тонуса и еластичността.

Share the project with others: