Stylage


Ремоделиране на лицето, изглаждане на някои бръчки и несъвършенства, възвръщане на хидратацията, тена, еластичността, свежия, подновен вид на кожата е константно желание на мъжете и жените, които знаят че това е много важно, да бъде представена тяхната красота и излъчване.
Stylage е гама от продукти на базата на хиалуронова киселина, създаден за незабавни, надеждни и възможно най-естествени резултати.
Благодарение на различните версии Stylage – S, M, L, XL, могат да се ремоделират глабеларни линии, линии на пачия крак, бръчките между носа и устата, над горната устна, на огорчението, контура на устните, обема на устните, скули и бузи.
Stylage е уникален продукт с отлична биосъвместимост. Това е първият интрадермален, антиоксидантен, ремоделиращ гел на базата на хиалуроновата киселина. Наличието на антиоксидантни свойства позволява да се намали интензитета на постинжекционните възпалителни реакции.
Благодарение на това, че е получен чрез модерна технология, Stylage е нов, резорбиращ се продукт, на базата на омрежена хиалуронова киселина. Тази технология позволява да се създаде един по-продължителен ефект на продукта и гарантира равномерното присъствие на гела в кожната тъкан.

Share the project with others: