Germaine de Capuccini


През 1964 Carmen Vidal създава Germaine de Capuccini. В своя институт за красота тя предлага единствено терапии, създадени от нея. Формули, извлечени до голяма степен от натурална козметика на древни култури заедно с изтънчеността на текстурите и аромати от Париж.
ЛЕБЕДЪТ НА Capuccini е символ на сила, деликатност и елегантност. Марката е безспорен лидер в Испания и е представена в повече от 80 държави по целия свят. Проучване, развитие, иновация, повече от 50 години в сектора за професионална грижа за кожата. Екип от 350 професионалисти, повечето жени. 18 000 козметични центрове по целия свят работят с марката. Разполага с модерни помещения с над 18 000 кв.м., 500 продукта, чийто брой се увеличава непрекъснато. Капуцини работят с Линда Еванджелиста, Андрес Веленкосо или Ирина Шейк, като посланици за рекламната им кампания.
Професионални терапии – Capuccini има решение за всяка кожа. Изключителни терапии, специалисти – естети и уникална иновация (собствен метод на работа) – Кирей метод, наследен от терапевтите на японското кралско семейство.

ЕКСПЕРТНА ГРИЖА- СПЕЦИФИЧНИ ТЕРАПИИ
*Тайм експерт Лифтинг(ИН) TIMEXPERT LIFT(IN) – Нова ера в Лифтинга!
Нова концепция за стягане на кожата, която граничи с хирургическия лифтинг и осигурява цялостен ефект за трите вектора на подмладяване: ЛИФТИНГ, ПОПЪЛВАНЕ, СТЯГАНЕ.
V-Matrix е героичната съставка в серията Timexpert Lift (IN), което я прави много по-ефективна от другите продукти за “повдигане и стягане”.
V-Matrix съдържа три основни компонента за подсилване на мрежата, която е под основата на кожата, като добавя поддръжка и обем.
Олигозахариди от чуфа (земен бадем), стимулират образуването и подреждането на колагена и влакната на матрикса, възстановяват еластичността.
Биотехнологичен пептид, създава и структурира протеините,стабилизира ретикуларната дерма.
Биотехнологично дуо от калций и глюкоза стимулира производството на хиалуронова киселина и подобрява плътността на кожата.
Резултати – незабавен лифтинг ефект, изглажда и запълва бръчките, възстановява обема и преоформя лицевия контур. Формула с висока концентрация на патентован комплекс.

Хидратация с хилауронова селина – HYDRACURE LINE Хидратира, балансира,подмладява. Специално внимание върху типа кожа и климата. Мощен хидратиращ комплекс, задържа водата в клетките, хиалуронова киселина, микро гъби, серамиди, термална японска вода.
Анти ейдж ефект, за дехидратирани кожи, всички възрасти и по всяко време на годината. 100% хидратация благодарение на внимателно подбрани съставки и мощна технология.
Съдържа 100% хидратиращи съставки:
Хиалуроновата киселина с високо молекулно тегло худратира повърхностния слой. Средно молекулно тегло укрепва защитните сили. Ниско молекулно тегло дълбоко хидратира и подобрява еластичността, здравината и плътността на кожата.
EPS-100% натурален биотехнологичен продукт, лифтира, заглажда, стяга.
Термална вода от японски вулканичен извор, обогатена с хранителни вещества, увеличава нивата на хидратация.
Парфюм и текстура с хидратиращо действие.

Share the project with others: