Apollo радиочестотен лифтинг


Радиочестотата /РЧ/ е използвана в медицината повече от тридесет години. В контекста на медицинските и естетични процедури РЧ означава преминаване на електрически поток през кожата чрез специални електроди. РЧ поток се получава вследствие на частици със заряд, които се движат в затворен кръг, енергията среща съпротивлението на тъканта, в резултата на което се получава топлина. Така във всеки кожен слой се получава загряване и по-специално на колагеновите влакна и свързващата тъкан последвани от процеси водещи до:

  • Стягане на кожата и подмладяване;
  • Редуциране на мастни натрупвания и скулптуриране на тялото;

Apollo TriPollar комбинира най-доброто в света на медицинските технологии от този клас. Той е трето поколение РЧ технологии с конфигурация от три и шест електрода /досега на медицинския пазар моно и биполарни/. Apollo TriPollar имаше своята европейска презентация в Лондон на 1.07.2008. Apollo TriPollar е медицинска апаратура, която включва комфорт както за оператора, така и за клиента, модерна собствена технология и изящен дизайн. С Apollo TriPollar можем да предложим на нашитe клиенти най-модерни процедури:

  • Скулптуриране на тялото. Контуриране на лицето;
  • Стягане на кожата. Редуциране на фините линии и бръчки;
  • Подобряване структурата на кожата на деколтето и ръцете;
  • Редуциране на целулита;
  • Редуциране на локалните мастни натрупвания;
  • Намаляване на обиколките.

Предимствата на Apollo TriPollar:
–   TriPollar РЧ поток е ограничен само в зоната на процедурата/монополарния тече през цялото тяло, а биполарния оказва ефект само в повърхностните слоеве на кожата/.
–   TriPollar загрява едновременно повърхностния дермален и дълбокия хиподермален слой, като така се въздейства в дълбочина на проблема.
–   Не е необходимо охлаждане на кожата поради силната концентрация на енергия и използването на глицерин.
–   По-малко на брой процедури в сравнение с други подобни технологии.
–   TriPollar РЧ поток е фокусиран и това води до незабавни резултати и безболезнена процедура.

apollo tripollar radio frequencyКогато се прилага енергията TriPollar по-голямото съпротивление на мазнината води до по-бърз и по-голям загряващ ефект в мастния слой в сравнение с дермалния слой на кожата. Селективното загряване на мастните клетки води до повишаване на метаболизма и намаляването им чрез освобождаване на течни масти /мастни киселини/ в околното извънклетъчно пространство, които се отделят чрез лимфо и венозното кръвообръщение. Като резултат на всичко това, процедурите с TriPollar за мастни натрупвания и скулптуриране на тялото имат ефект, намаляване на мастните клетки, редуциране на целулита, възобновяване на колагена и стягане на кожата.
Съединителната тъкан на дермата и хиподермата съдържа фибробласти-клетки, които поддържат структурата на кожата, чрез постоянно производство на нов колаген и други структурни протеини. Броят на фибробластите намалява с годините, метаболизмът им също намалява. Чрез TriPollar енергията тези структури се загряват, кожата се стяга, съществуващите колагенови фибри се свързват, прегрупират и доближават до вида на млада кожна структура. Загряването повишава метаболизма им и те започват ускорено да произвеждат нови молекули колаген.
Процедурата е приятна, безболезнена, чувства се леко затопляне на кожата, през времето на провеждане на процедурата се следи повишаването на температурата на кожата да бъде в допустимите параметри.

Системата Apollo TriPollar е медицинска и процедурата се провежда от лекар, продължителността е различна, тъй като се третират различни зони на тялото. Броят процедури е 6-8, интервалът между тях е седмица, а поддържащите се провеждат на всеки 5-8 седмици.

Системата Apollo TriPollar наистина оправдава името си заради незабавните блестящи резултати, свързани със скулптуриране на тялото и лифтинг на кожата.

Share the project with others: