Инжектиране на хиалуронови филъри – Пълнители


Остаряването изглежда неизбежно – слънчева светлина, живот в стрес, екологични проблеми, неумолимия марш на времето, всички те започват лека полека да променят лицето – фините линии и бръчки край очите, край носа, по челото, загубване стегнатостта на кожата, започват да му придават уморен вид. Съвременната наука създаде патентовани продукти за една продължителна корекция във времето, т. нар. дермални филъри на базата на хиалуроновата киселина.
Хиалуроновата киселина е полизахарид, съществуващ в тялото. Тя е естествения овлажнител на кожата. Именно ефекта от увеличаване на обема и хидратирането, който притежава хиалуроновата киселина е използван в създаването на дермалните филъри. Те се очертават като „идеалните филъри” поради сравнителната безвредност на хиалуроновата киселина, която е с еднакъв състав при всички организми /не е алерген/ и употребата й намалява до минимум страничните ефекти.

Защо се предпочитат филъри с хиалуронова киселина:

  • botulinum toxinЛипсващи до нищожна степен странични ефекти;
  • Използването им не води до риск от образуване на непълноценна тъкан;
  • Променящите се модни тенденции в естетичните корекции не могат да се следват ако са инжектирани постоянни пълнители;
  • Промените, които настъпват с възрастта, изискват инжектирането да произведе корекции адекватни на момента;
  • Поради реакции между различните постоянни филъри и хиалуроновата киселина съществува дългогодишна невъзможност да се комбинират помежду си, т. е. на мястото на инжектиран постоянен филър не се прави корекция с хиалуронова киселина;

Продуктите с хиалуронова киселина действат бързо и ефективно. След процедурата, която продължава 15-30 минути, клиентите виждат незабавни резултати и само след краткото необходимо време за възстановяване, те могат да продължат обичайния си начин на живот. След инжектирането могат да се появят някои обичайни реакции като слабо зачервяване, подуване, или синина, които изчезват спонтанно за няколко дни.
Тялото има собствена система за разграждане на хиалуронова киселина и поради това ефектът изчезва постепенно във времето. Средната продължителност на филърите е от 6 до 12 месеца. Все пак това зависи от много фактори, като структура на кожата, начин на живот, степен на желано от клиента съвършенство, техника на инжектиране. Клиничният опит показва, че последващи процедури и корекции увеличават продължителността на присъствие на филъра.
Ако Вие се интересувате и искате да научите повече за хиалуроновите филъри и дали те са точно за Вас, екипът на Clinic и д-р Илиева Ви очакват в своя офис.

Share the project with others: