Vycross технология


Най-новите хиалуронови пълните  на Juvederm® с VYCROSS® технология са Juvederm Voluma®, Juvederm Volbella® и Juvederm Volift®.
VYCROSS® технологията представлява патентован баланс между късо и дълговерижна хиалуронова киселина, с изключително ефективно свързване. Осигурява висока хомогенност на продукта, който запазва формата си и не мигрира. Здравата мрежа от хиалуронова киселина е резистентна на механизмите на деградация.
Специално създадена за по-малко отоци след манипулацията и дълготраен ефект, технологията използва хомогенен гел за естествено излъчване.

Благодарение на тези си качества технологията VYCROSS® осигурява в зависимост от продукта, продължителност на неговия ефект от 12 до 18 месеца.
Juvederm® Voluma® е инжектируем хиалуронов пълнител, който реконтурира лицето за да възстанови обема на брадичката, бузите и скулите, които са загубили младежката си конфигурация поради загуба на тегло, или свързани с възрастта промени по лицето провокирани от загуба на мастна тъкан. Веднага след терапията се забелязва възстановяване на лицевия контур, което придава по-спокойно, меко и младежко излъчване на лицето.
В зависимост от терапевтичния курс се наблюдава връщане на меките и с детско излъчване бузи, високите младежки скули, забелязва се възстановяване на заоблеността на брадичката като резултатите от тези промени ще имат една продължителност от 12 – 18 месеца.
Според естетичните експерти привлекателното лице се харектеризира с гладки, кръгли очертани, високи скули, изящни очертания на брадичката и добре дефинирана челюст. Тези характеристики заедно съставляват ” триъгълника на красотата ” или ” сърцето на лицето “.
С напредването на възрастта, загубата на лицева мастна тъкан, гравитацията, и загубата на естествената еластичност на кожата ” заговорничат ” и този триъгълник се обръща в по-тясно чело и груба и широка челюст.

JUVÉDERM® VOLITE е специално създаден за дълбока хидратация на кожата, еластичност, мекота и за цялостно подобряване вида и качеството на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете. Поради това, че притежава качествата и характеристиките на продуктите от гамата VYCROSS *, JUVÉDERM® VOLITE е продукт, предлагащ и лифтинг ефект. Концентрацията на хиалуронова киселина в JUVÉDERM® VOLITE е 12мг/мл, което е предимство на продукта, защото благодарение на иновативната Vycross технология се постигат по-добри резултати и се минимизират страничните ефекти от приложението на продукти с висока концентрация на хиалуронова киселина.

JUVÉDERM® VOLITE не е мезотерапия! Това е филър който не само попълва фините бръчки, но повлиява текстурата, еластичността, трайна и дълбока хидратация на кожата  и има стягащ и лифтинг ефект. Ефекта продължава до 9 месеца. VOLITE може да се прави самостоятелно като процедура , както и да подготви кожата за моделиране на лицето успоредно с хиалуронови пълнители от серията Juvederm с Vycross технология.

Juvederm® Voluma® може да възстанови баланса на лицето и пропорциите с форма на сърце, изпълвайки лицевите празнини, възстановявайки обема, реконтурирайки бузите, скулите, носа за по-меко и младежко излъчване.
Клиничните проучвания показват, че всички участници инжектирани с Juvederm® Voluma® оценяват като положителни ефектите за 6 до 18 месеца. Продуктът е лесен за инжектиране мек хиалуронов пълнител, резултирайки естествен и хармоничен ефект.
Juvederm Volbella® с лидокаин използва патентованата VYCROSS® технология. Специално създадена за по-малко отоци след манипулацията и дълготраен ефект. Juvederm Volbella® може да се инжектира в устните и в зоната около устата, включително и бръчките “баркод”.
Juvederm Volift® е най-универсалния филър от семейството на VYCROSS® технологията. Juvederm Volift® възстановява загубения обем в областта на скулите, долната челюст, брадичката и има много нежен лифтинг ефект. Използва се за корекция на назолабиалните гънки, за повдигане на веждите, марионетни линии, орални комисури, обем и контур на устните. Продължителността на ефекта е до 15 месеца, доказана с клинични проучвания.

Share the project with others: