NEAUVIA Organic Hydro Deluxe


Мезотерапията е една от най-популярните процедури в естетичната медицина, която значително подобрява състоянието на кожата. Нейната цел е да достави активни вещества директно в кожата и да осигури незабавна хидратация. Успехът на процедурата зависи до голяма степен от качеството на инжектирания продукт и от повторението на сесиите.

Neauvia Organic Hydro Deluxe съдържа 18 мг/мл чиста хиалуронова киселина, получена от Bacillus subtilis. Тази висока концентрация позволява да се достигнат много добри резултати, забележими още след първата процедура. Освен това Neauvia Organic Hydro Deluxe е обогатен с 0,01% калциев хидроксиапатит и две аминокиселини. Освен хиалуронова киселина, Hydro Deluxe съдържа аминокиселините глицин и L-пролин, които са основните съставки на колагена. Този уникален състав активира и поддържа естествените процеси на образуване на колаген, благодарение на които кожата става по-плътна и по-стегната.

За постигане на оптимални резултати е препоръчително да се прави серия от 4 процедури през интервал от 3 седмици. За максимално удовлетворителен ефект се извършват поддържащи процедури след 6 месеца.

съдържание

Зони на третиране:
o Регенерация на шия и рамене
o Стягане на кожата
o Регенерация на лакти и колене
o Редуциране на стрии
o Мезотерапия за подмладяване на ръце

HYDRO DELUXE

Share the project with others: