Супертерапия за лице GeneO+


Супертерапия за лице с geneO+

През последните години кислородът е все по-често срещан участник в борбата със стареенето. Той не само е необходим за поддържането на организма жив, а има и важно значение за красотата ни. Ето защо екипът на CLINIC избра да включи платформата geneО+® към козметичните си програми. geneО+ e иновативна патентована и клинично доказана процедура, която постига несравними резултати за цялостно освежаване, силна хидратация, дълбока регенерация и нежна ексфолиация на кожата, благодарение на три работещи в синхрон технологии.

Технологиите на geneO+

1. OxyGeneo®

OxyGeneo нежно ексфолира горния слой на кожата, за да отстрани мъртвите клетки, да изглади и поднови кожата, като я подготви за приема на активни вещества. OxyGeneo ™ е безопасен за всички кожни тонове и може да се прилага върху чувствителната кожа без дразнене.
Geneo ™ дълбоко почиства кожата, като създава химическа реакция между патентованата Capsugen ™ капсула и уникално създадените за решаване на различни естетични проблеми формули гел, богати на хранителни вещества и антиоксиданти. Тази химическа реакция генерира безброй мехурчета, богати на въглероден диоксид, които нежно се освобождават по повърхността на кожата, докато изпращат богата на кислород кръв в обработваната зона.
Процедурата OxyGeneo® работи с две различни формули:

• NeoRevive, която стяга и лифтира, съживява и изглажда кожата, просветлява сивия тен и намалява появата на фини линии и бръчки благодарение на хиалуроновата киселина, ретинола и пептидите, които съдържа. 
• NeoBright, която въздейства върху увредената от слънцето кожа, омекотява пигментациите и изравнява тена поради съдържанието на азелаинова и коджикова киселина.
2. Ултразвук

Чрез ултразвук се повишава пропускливостта на кожата за максимална инфузия на основни хранителни вещества, съдържащи се в геловете, с които се работи, нежно се затоплят тъканите и се подобрява клетъчния метаболизъм и кръвната циркулация, както и се подобрява задържането на влага в кожата, стягат се порите и се дренира оточността в околоочната зона.

3. Мултиполярна радиочестота/RF

Протоколът на терапията с geneО+® дава възможност и за обработка на лицето с радиочестота, която стимулира образуването на нов колаген – стъпка, която е отличник в превенцията срещу отпускането на контура.

Предимствата на geneО+®:

• Ревитализира, стяга, изглажда и хидратира повяхналата кожа
• Изсветлява сивия тен и пигментациите
• Стяга разширените пори
• Осигурява насищане на клетките с кислород по естествен път
• Дренира отока в околоочната зона
• Омекотява бръчките и забавя образуването на нови
• Активира производството на нови клетки
• Може да се прилага върху лице, шия и деколте

Share the project with others: