Juvederm Volux


Juvederm Volux – революционен продукт в естетичната медицина, създаден не само да възстановява, но и да създава обем в долната челюст.
Volux притежава изключително висок лифтинг капацитет, което позволява да , което позволява да оформим лицевия контур и да придаде проекция на брадичката и контур на долната челюст.
Клинични изследвания потвърждават приблизително двегодишен ефект.
За постигане на оптимален резултат и поддръжка на средната част на лицето, световноизвестният бразилски пластичен хирург д-р Маурицио де Майо създава схема за 7 (при жени) и 9 (при мъже) точков лифтинг.
Този подход е изключително иновативен и включва няколко последователни стъпки и индивидуален подход към пациента.
Първа стъпка Foundation (да построиш фундамент) – работи се в средната част на лицето за възстановяване на загубите там.
Втора стъпка – да създадеш контур в горната и долна част.
Трета стъпка – съсредоточаване върху излъчването на изискаността на човешкото лице – очна бразда, назолабиални бръчки, устни, бръчки на „огорчението”.
Изключително важно при посещение при лекаря е изготвянето на лечебния план или така наречения Treatment planning на пациента.
Не забравяйте, че всеки от нас е уникален и носи в себе си и излъчва красота. Естетиката просто допринася за нейното подчертаване.

На снимката е изобразена разликата между 1мл и 16мл хиалуронова киселина, като на първата лъжичка е изпомпан материал от една спринцовка, съдържаща 1мл хиалуронов гел, а на последната – 16мл.
Видимо е колко минимално количество е всъщност 1мл продукт. За постигане на забележителни резултати само 1мл не би бил достатъчен.

Share the project with others: