LPG Антицелулитен масаж


Ендермология е система, която използва механичен метод за постигане ефекта на ръчните масажи, тя е технология за борба с целулита, призната от Американската Администрация за храните и лекарствата.
Ендермология е медицинска, неинвазивна техника, чийто ефект е доказан с клинични наблюдения проведени в престижни Университети.

Ендермологичната техника е разработена във Франция от Louis Paul Guitay /LPG/ и към настоящия момент има повече от 20 годишна история. Първоначално е използвана за третиране на изгаряния, като е отбелязан ефект върху целулита, което поставя начало на изследвания в тази област.
Ендермология като техника се осъществява със специален уред, който раздвижва тъканите чрез система от въртящи се валяци. Те предизвикват регулиран вакуум, повдигащ и засмукващ кожата, като я подлагат на енергична гимнастика. Основната цел на това е да се разбият мастните натрупвания, да се засили венозната и лимфната циркулация, да се подобри метаболизма на кожата, а това да доведе до резултата на възстановена съединителна тъкан, която да е без неприятния „портокалов вид”.
Системата ендермология произвежда измерима разлика във външните размери, независимо от промените в теглото в същия времеви обхват. Комбинацията от различни техники, сред които е Ендермология помага за скъсяване възстановителния период след липосукция и позволява резултатите от нея да са по-предвидими.
Новият технологичен уред използващ Ендермология като методика е Cellu M6 Keymodule. Същият се прилага успешно при:

Целулит;
– Оформяне на силуета;
– Отпусната кожа;
– Възстановяване след бременост;
– Оточни крака;
– Anti-aging;
– Лимфедем;
– Лениви черва;
– Локализирани мазнини;
– Венозна недостатъчност;
– Белези;
– Изгаряния;
– В спортната медицина;

Проблемът с целулита е изключително мащабен и в света на науката се извършват сериозни изследвания, което довежда до създаване на нови технологии, но засега LPG остава световнопризната механична техника защото:

– Поддържа качеството на живот;
– Тренира и възстановявя кожата;
– Елиминира токсините;
– Насища с кислород и раздвижва съдовете;
– Стимулира клетъчния обмен;
– Мобилизира и изглажда ”съединителния   гел” за борба с „портокаловата кожа”;
– Усилва кръвния поток;
– Стимулира венозната и лимфната система;
– Успешен ексфолиант;
– Създава усещане за спокойствие, комфорт  и релаксация.

Третиране на отпусната кожа на лицето.

LPG има определена роля за превенция на стареенето на кожата, тъй като всичките й слоеве са подложени на истинска гимнастика, кожните клетки на съединителната тъкан са стимулирани за производство на пълноценен колаген, а резултата от това е по-млада, тонизирана, ревитализирана кожа.
LPG за бременни и възстановяване след раждане.
Ендермологичната техника осъществена чрез LPG помага на жените да възвърнат по-бързо силуета си преди раждането, като стимулира тъканите да започнат нормално елиминиране на токсините, засилва кръвната циркулация и се справя с целулита, който се е засилил по време на бремеността. Поради стягащия ефект, като резултат се прибират и определени отпуснати зони.

Третиране с LPG преди/след мускулно натоварване.
Ендермология осъществена апаратно чрез LPG е технологията способна да раздвижи дълбоко вътре мускулите посредством супер физическо натоварване.

LPG успешно се прилага при:

– Болки, появяващи се няколки дни след натоварване;
– Контракции след спортни упражнения;
– Подготовка на мускулите преди физическо натоварване;
– Възстановяване на атлети;
– Травми, разтеглени мускули и сухожилия.
– Aнтицелулитен Масаж с LPG е една много добра алтернатива в борба с целулита!
– Допълнителна информация за: LPG Aнтицелулитните Масажи

Share the project with others: