Juvederm


Колекцията от хиалуронови пълнители Juvederm® Ultra на Allergan представляват стерилен физиологичен гел хиалуронова киселина от неживотински произход, с обновена патентована формула на Allergan 3D MATRIX. Тази технология осигурява по-дълго запазване на оптималния обем. Juvederm® Ultra съдържа 0.3% разтвор на лидокаин, което осигурява почти безболезнена процедура.
Предимства на препаратите Juvederm® Ultra: Притежават висока степен на пластичност, чрез формулата 3D MATRIX, което предполага максимално равномерно разпределение при инплантирането им, осигуряващо прогнозируем и естествен резултат. Всички забелязват, че сте се изменили, но никой не се досеща как. Juvederm Ultra осигуряват дълготраен ефект, благодарение високата концентация на хиалуронова киселина и използваната технологична иновация. Те се използват за корекция на средно дълбоки и дълбоки бръчки, с доказан дълготраен ефект. При корекция на устни ефектът е по – краткотраен, поради особеностите на зоната и нейната подвижност. Juvederm Ultra са монофазни препарати, при които 100% от хиалуроновата киселина е в свързано състояние за разлика от двуфазните препарати при които поне 20% от хиалуроновата киселина се намира в свободно състояние и това предполага по-бързо разграждане.

Juvedem Ultra притежават висока степен на биосъвместимост с човешките тъкани, което осигурява тяхната безопасност. Препаратите от групата на Juvederm Ultra се инжектират елегантно и леко. Притежават FDA разрешение за употреба, което е гаранция за тяхната безопасност.
Съдържанието на лидокаин 0.3% има своите плюсове и минуси. Последните са в случаи на алергия към лидокаина. При липса на такава това осигурява изключителен комфорт на пациента по време на инжектирането.
Juvederm® Ultra 2 – хиалуронов гел за корекция на фини линии, особено около ъглите на очите, устата, по повърхността на кожата.
Juvederm® Ultra 3 – хиалуронов гел за инжектиране отличаващ се с по – голяма плътност и дълбочина на инжектиране, за средно дълбоки и по-дълбоки бръчки между носа и ъгъла на устата, както в устата и на други участъци по кожата по преценка на лекаря и състоянието на кожата.
Juvederm® Ultra 4 – гел на основата на хиалуронова киселина от клас “лукс”. За разлика от своите аналози ( Juvederm Ultra 2,3 ) той се приема като препарат за инжектиране в назолабиални бръчки, за увеличаване на устни, корекция на скули и овала на лицето.
Juvederm® Ultra SMILE е с уникалните качества на продуктите Juvederm Ultra. Представлява плътен, еднороден гел, който възстановява обема, подчертава контура и възстановява очертанията на устните. Резултатът е меко и естествено излъчване. Тъй като устните са чувствителна зона, Juvederm Ultra SMILE е направен за тях. Това е хиалуронов пълнител с локален анестетик лидокаин, целящ да направи по-комфортно лечението и времето след това, за да се наслаждават пациентите на новия си външен вид.

Най-новите хиалуронови пълните  на Juvederm® с VYCROSS® технология са Juvederm Voluma®, Juvederm Volbella® и Juvederm Volift®.
VYCROSS® технологията представлява патентован баланс между късо и дълговерижна хиалуронова киселина, с изключително ефективно свързване. Осигурява висока хомогенност на продукта, който запазва формата си и не мигрира. Здравата мрежа от хиалуронова киселина е резистентна на механизмите на деградация.
Специално създадена за по-малко отоци след манипулацията и дълготраен ефект, технологията използва хомогенен гел за естествено излъчване.
Благодарение на тези си качества технологията VYCROSS® осигурява в зависимост от продукта, продължителност на неговия ефект от 12 до 18 месеца.
Juvederm® Voluma® е инжектируем хиалуронов пълнител, който реконтурира лицето за да възстанови обема на брадичката, бузите и скулите, които са загубили младежката си конфигурация поради загуба на тегло, или свързани с възрастта промени по лицето провокирани от загуба на мастна тъкан. Веднага след терапията се забелязва възстановяване на лицевия контур, което придава по-спокойно, меко и младежко излъчване на лицето.

В зависимост от терапевтичния курс се наблюдава връщане на меките и с детско излъчване бузи, високите младежки скули, забелязва се възстановяване на заоблеността на брадичката като резултатите от тези промени ще имат една продължителност от 12 – 18 месеца.
Според естетичните експерти привлекателното лице се харектеризира с гладки, кръгли очертани, високи скули, изящни очертания на брадичката и добре дефинирана челюст. Тези характеристики заедно съставляват ” триъгълника на красотата ” или ” сърцето на лицето “.
С напредването на възрастта, загубата на лицева мастна тъкан, гравитацията, и загубата на естествената еластичност на кожата ” заговорничат ” и този триъгълник се обръща в по-тясно чело и груба и широка челюст.
Juvederm® Voluma® може да възстанови баланса на лицето и пропорциите с форма на сърце, изпълвайки лицевите празнини, възстановявайки обема, реконтурирайки бузите, скулите, носа за по-меко и младежко излъчване.
Клиничните проучвания показват, че всички участници инжектирани с Juvederm® Voluma® оценяват като положителни ефектите за 6 до 18 месеца. Продуктът е лесен за инжектиране мек хиалуронов пълнител, резултирайки естествен и хармоничен ефект.
Juvederm Volbella® с лидокаин използва патентованата VYCROSS® технология. Специално създадена за по-малко отоци след манипулацията и дълготраен ефект. Juvederm Volbella® може да се инжектира в устните и в зоната около устата, включително и бръчките “баркод”.
Juvederm Volift® е най-универсалния филър от семейството на VYCROSS® технологията. Juvederm Volift® възстановява загубения обем в областта на скулите, долната челюст, брадичката и има много нежен лифтинг ефект. Използва се за корекция на назолабиалните гънки, за повдигане на веждите, марионетни линии, орални комисури, обем и контур на устните. Продължителността на ефекта е до 15 месеца, доказана с клинични проучвания.

Share the project with others: