Нежен лифтинг с Juvederm® VOLUMA®

14/11/2016, by clinic, in Без категория | скулптуриране на лице, 0 comments

Juvederm® VOLUMA® с лидокаин е разработен специално с висок капацитет за повдигане /лифтинг/, за да даде възможност на Вашия лекар да възстанови загубата на обем в дълбочина в зоните на скулите и брадичката. Juvederm® VOLUMA® има същите хидратиращи свойства както хиалуроновата киселина, но по един нежен дълготраен начин, като действа в дълбочина.

juvederm-newbranded

Възстановявайки загубения обем в дълбоките слоеве, Juvederm® VOLUMA® с лидокаин придава нежен лифтинг ефект за намаляване на бръчките и за оформяне на лицето Ви. Тъй като това е първият и единствен обемозаместващ агент, включващ лидокаин, Juvederm® VOLUMA® с лидокаин Ви помага да преминете процедурата и времето след нея по-спокойно, така че да можете да се отпуснете и да се насладите на Вашия нов външенн вид. Juvederm® VOLUMA® може да придаде по-младежки вид на лицето Ви, чрез промяна на обема в областта на скулите и брадичката.

Juvederm® VOLUMA® има ефект, който ще оцените високо.

98% от пациентите, направили си процедура с Juvederm® VOLUMA®, оценяват резултатите като добри или много добри дори и от 6 до 18 месеца след процедурата.

98% от пациентите биха препоръчали Juvederm® VOLUMA® на техни приятелки.