Мезотерапия Filorga продукт за дълбока хидратация на уморена кожа

27/07/2011, by clinic, in мезотерапия, 0 comments

Мезотерапията на Filorga е представена във два варианта, които се различават по количество хиалуронова киселина във всеки от тях, а си приличат по комплекса NCTF, който е „коктейл” от 54 активни съставки. Бонус към това е и съдържанието на 13 витамина, 23 аминокиселини, 6 минерала, 6 коензима, 5 нуклеинови киселини, 2 антиоксиданта.

Filorga NCTF135 е продукт за биоревитализация, хидратация и повлияване на повърхносни бръчки.

Filorga NCTF 135NA е продукт за биоревитализация, дълбока хидратация на уморена кожа, повлияване на по-дълбоки бръчки на зряла и отпусната кожа.Мезотерапия на Filorga NCTF 135NA е от една година с обновена формула и оттогава до днес в света са проведени над 1 000 000 процедури. Научните изследвания и впечатленията на клиентите потвърждават невероятната ефективност за намаляване на бръчките, стягане на кожата, блясък и хидратация.

В какво практически се изразява това: правят се множество интрадермални инжекции с малки количества от комплекс от повече от 50 активни съставки, с помощта на много тънка игла по бръчките на лицето, шията, около очите, на гърдите и/ или на гърба на ръцете. Тази на практика почти безболезнена процедура може да се прилага при всички типове кожа и може да се комбинира с други anti age процедури като хиалуронови филъри, радиочестотен лифтинг, фотоподмладяване, пилинги, лазерни процедури.