Juvederm Voluma – открий красотата в себе си

26/11/2012, by clinic, in скулптуриране на лице, 0 comments


voluma
Juvederm ®Voluma® е инжектируем хиалуронов пълнител, който реконтурира лицето за да възстанови обема на брадичката, бузите и скулите, които са загубили младежката си конфигурация поради загуба на тегло или свързани с възрастта промени по лицето провокирани от загуба на мастна тъкан. Веднага след терапията се забелязва възстановяване на лицевиа контур, което придава по-спокойно, меко и младежко излъчване на лицето.

В зависимост от терапевтичния курс се наблюдава връщане на меките и с детско излъчване бузи, високите младежки скули, забелязва се възстановяване на заоблеността на брадичката като резултатите от тези промени ще имат една продължителност от около 12-18 месеца.

Според естетичните експерти привлекателното лице се характеризира с гладки, кръгли очертания, високи скули, изящни очертания на брадичката и добре дефинирана челюст. Тези характеристики заедно съставляват “триъгълника на красотата” или “сърцето на лицето”.

Клиничните проучвания показват, че всички участници инжектирани с Juvederm® Voluma® оценяват като положителни ефектите за 6 до 18 месеца. Продуктът е лесен за инжектиране мек хиалуронов пълнител, резултирайки естествен и хармоничен ефект.