Ial System


……..IAL-SYSTEM на компанията Fidia Farmaceutica SpA е природна биоинтерактивна хиалуронова киселина. Този продукт създава оптимални условия на клетките, за да могат те да се „чувстват” и функционират нормално. При вътрекожно  имплантиране   Ial-System  възстановява дефицита на хиалуронова киселина и водния баланс на дермата, създава оптимални условия за делене и диференциране на клетките, нормализира клетъчния метаболизъм, оказва стимулиращо действие за синтез на нов колаген и еластин, и собствена хиалуронова киселина.
……..Програмата с IAL-SYSTEM е наречена ”златен стандарт” за биоревитализация, тъй като използването й позволява да се коригират бръчки, да се подобри тургора и да се повиши еластичността на кожата, да се възстанови активността на клетките, да се подобри микроциркулацията, да се засили антиоксидантната защита, така че значително да се промени прогнозата за стареене на кожата.
……..Оптималния вариант е да се проведат три процедури с интервал от три седмици и поддържане на всеки два – три месеца. Процедурата винаги се извършва от лекар, тя се състои от имплантиране на продукта чрез множество микро-инжекции на определена кожна дълбочина.

Share the project with others: