HYALURONICA Mesolift® – Да запазим кожата млада и хидратирана за по-дълго

04/06/2015, by clinic, in хиалуронова киселина, 0 comments

Младата кожа има високо съдържание на хиалуронова киселина, което я прави по-еластична и гладка. Естественото стареене и постоянното излагане на външни фактори, водят до намаляване количеството хиалуронова киселина в кожата, в резултат  на което намаляват нейните еластичност и плътност и се появяват линии и бръчки.

Естетичните процедури с дермални филъри с хиалуронова киселина се считат за най-безопасни и не инвазивни за кожата. Хидратиращите свойства на хиалуроновата киселина незабавно осигуряват на кожата естествено подмладен и сияен вид, който остава за дълго. Поради бързия метаболизъм, необработената хиалуронова киселина се разгражда много бързо в организма и затова учените използват процеса на омрежаване /стабилизиране/, който помага за запазването й в кожата за по-дълго.

HYALURONICA® Mesolift е създаден да задържи влагата в кожата и да я запази хидратирана за по-дълго време. Пълнителят е предназначен за инжектиране в повърхностния слой на кожата, с цел да подобри нейната плътност и еластичност, изпълнявайки ролята на хидратант и пълнител за малки бръчки, като “пачи крак” и мимически бръчки около устата. HYALURONICA® Mesolift е идеално решение за удължаване ефекта от процедурите с дермални пълнители.