Restylane Skinboosters – дълбока хидратация и подмладяване на кожата

05/10/2016, by clinic, in хиалуронова киселина, 0 comments

Чудесата на дълбоката хидратация на кожата

Restylane® Skinboosters са авангарден подход в подхранването на вашата кожа, специално предназначени да осигурят нейната дълбока хидратация. Те повишават нивата на хидратация в кожата, осигуряват нейното дълготрайно овлажняване и подобряват качеството на структурата й.

Процедурата включва хидратиращи микроинжекции на мека, подобна на гел субстанция, наречена хиалуронова киселина (HA), което подобрява плътността, еластичността и блясъка на кожата.

Хиалуроновата киселина съществува естествено в тялото ни. Тя е тази, която поддържа хидратацията в кожата. С времето и възрастта качеството на нашата собствена хиалуронова киселина намалява. Сега имаме възможността да повишим и да поддържаме нивата на естествена хидратация от вътре, като стабилизираната хиалуронова киселина в Restylane® Skinboosters продължава да действа в продължение на няколко месеца.

Дайте на своята кожа прекрасен естествен блясък!

Единствено процедурите с Restylane® Skinboosters действат като хидратиращ резервоар, който възстановява способността на кожата да задържа влагата и я предпазва от преждевременно стареене.

За разлика от коригирането на бръчки, с тези процедури се подобрява цялостно структурата на вашата кожа, за да бъде тя красива, подмладена и блестяща.

За оптимален резултат се препоръчват 3 последователни процедури на зона, от 2 до 3 пъти годишно.

Процедурите с Restylane® Skinboosters са напълно безопасни, защото са базирани на стабилизирана хиалуронова киселина от неживотински произход без добавени съставки. Кристално чистият гел е един от най-ефективните и модерни методи за грижа за кожата, ценен от професионалистите в цял свят.

Restylane® Skinboosters предизвикват фина, постепенна промяна в качеството и еластичността на кожата. Това, което получавате е естествен, но видимо подмладен вид, за който околните ще ви завидят.

Restylane® Skinboosters са универсална процедура, която е подходяща:

  • За мъже или жени с всякакъв тип кожа
  • За хора с по-млади или с по-зряла кожа
  • За лице, шия, ръце и деколте
  • За всички, които желаят да подобрят структурата на своята кожа, да подобрят вида на белезите от акне или състоянието на фотоувредена кожа.