RESTYLANE познава вашата кожа

09/07/2015, by clinic, in пълнители за бръчки, 0 comments

Ние всички усещаме как качеството на кожата ни се променя от ултравиолетовата радиация на слънцето и от промените породени от стареенето. Restylane® може да ви помогне като попълни бръчките, възстанови изгубения обем и подобри структурата на кожата.

Трябва да познаваме вашата кожа, когато планираме подобряването на външния  ви вид. Кожата е най-големия орган в човешкото тяло и изпълнява множество важни функции. Кожата не само придава нашия външен вид и форма, но и изпълнява и други важни функции като предпазва тялото от околната среда, предотвратява прекомерната загуба на вода от тялото и предпазва тялото от инфекции.

НАМАЛЯВАНЕ СТАРЕЕНЕТО НА КОЖАТА

С възрастта качеството на кожата се променя. Колагеновите и еластиновите фибри се разграждат  и качеството на собствената хиалуронова киселина на тялото намалява. Това води до намаляване на еластичността на кожата, увеличаване на загрубяванията, изсушаване на кожата. Това частично се дължи на вътрешни фактори, които е трудно да се променят, като нашия индивидуален генетичен код и биологичния ни часовник. Но съществуват и външни фактори или фактори на начина на живот, които ние можем да контролираме в известна степен, за да намалим стареенето на кожата.

УЛТРАВИОЛЕТОВАТА РАДИАЦИЯ УВРЕЖДА КОЖАТА

Пушенето и употребата на алкохол , прекомерното излагане на слънце и стреса могат да ускорят биологичния часовник. Въпреки това, от всички тези фактори на стареенето , увреждането от ултравиолетовата радиация на слънцето е най-голямата заплаха за кожата. В действителност се счита, че ултравиолетовата радиация е отговорна за 80% от стареенето на кожата. Без увреждането от слънцето най-вероятно не бихме имали бръчки преди да станем на 80 години.

Продуктите Restylane® не могат да върнат времето назад, но могат да възстановят хидробаланса на кожата, да подобряват нейната структура и еластичност, да попълнят бръчките и гънките и да възстановят обемите на лицето.