Ревитализираща мезотерапия Revitacare CytoCare

13/02/2015, by clinic, in хиалуронова киселина, 0 comments

Revitacare® CytoCare е продукт на френската компания Revitacare®. Той е комбинация от хиалуронова киселина и подмладяващ комплекс СТ50, който включва витамини в истински ефективна концепция, аминокиселини и минерали. Комбинирането на този коктейл от активни компоненти позволява пълна ревитализация с различни крайни ефекти.

  • Оптимално хидратиране на кожата – изпъване на бръчки и придаване на жизненост на дехидратираната кожа;
  • Подобряване на текстурата на кожата – стимулира синтеза на колаген и еластин за по-гладка кожа;
  • Динамичност на клетъчния метаболизъм – повишава се активността на третираните клетки;
  • Действие срещу антиоксиданти – забавя процеса на стареене на клетките, причинен от външни /замърсяване, стрес, тютюнопушене…/ и вътрешни фактори /възраст, заболявания/.

Хиалуроновата киселина играе и ролята на посредник, тъй като спомага за проникването на витамини в епидермиса. Хиалуроновата киселина и витамините в Revitacare® CytoCare действат синергично за постигане на оптимална ефективност – постигнатите резултати са безпорни. Кожата става по-гладка и стегната, по-жизнена, по-здрава, бръчките стават трудно забележими. Коктейлът има и анти-оксидантно действие срещу свободните радикали, които предизвикват стареене на кожата.

Revitacare® CytoCare е препоръчително допълнение към процедури за запълване на бръчки, инжектиране на ботокс , поддържаща терапия след пилинг или лифтинг.