За увеличаване на устните и за още нещо….

26/09/2011, by clinic, in хиалуронова киселина, 0 comments

Съгласно класическите представи за формата на устните, идеалното съотношение на пропорциите между горната и долната устна е 2:3. Ясно контурираната и леко приповдигната линия между устните и окръжаващата ги кожа подчертава и придава допълнителна изразителност. За идеалната форма на устните има непрекъснати дебати. Независимо от това, всеки би могъл да реализира своите представи за свежи и съблазнително пухкави устни.

Като правило пациентите се обръщат с молба да се увеличат тънки устни, да им се придаде юношески съблазнителен обем и свежест. Един от най-безопасните начини да се достигне нужния резултат е контурната пластика, което е несложна процедура за корекция на формата и обема с помощта на специални хиалуронови инжекционни гелове /филъри/.

Високото качество на
хиалуроновите филъри е залог за хубав резултат от процедурата и нейната безопасност. Ние използваме само сертифицирани филъри от последни поколения, чиято безопасност и ефективност са многократно потвърдени. Не използвайте препарати с неизвестен произход. Изисквайте от своя лекар преди процедурата да Ви покаже продукта, да Ви запознае с историята му, наблюдавайте срока на годност независимо дали процедурата е за увеличаване на устните, за попълване на бръчки, скули, ревитализация и други идеи, които по принцип се работят с хиалуронови филъри. Доверявайте се само на специалисти с проверена професионална репутация, уважавайте себе си и провеждайте тези процедури в специализирани клиники. Там лекарите са положили сериозни усилия да организират работата, защото има многобройни условия на които трябва да отговарят местата, на които се провеждат подобни процедури. В своята дългогодишна практика съм чувала за места, на които са инжектирани медицински продукти / каквито са филърите/, които ще Ви се сторят ”уникални” и могат да предизвикат дори и смях.Затова изисквайте от Вашия лекар да Ви запознае и с клиниката и какво той е направил, за да я организира като място където ще бъдете ухажвани професионално. Винаги ще има доволни и недоволни, това е част от този бизнес, но лекарят Ви трябва да е до край с Вас.

Разработката на съвременните продукти на базата на хиалуроновата киселина, която е естествен структурно тъканен компонент съдържащ се в човешкия организъм, значително е разширило възможностите за увеличаване на устните.Част от неоспоримите достойнства на процедурата за инжектиране на хиалуронова киселина е това, че тя се изпълнява при амбулаторни условия. Пациентът от начало до край участва активно, вижда резултатите и може да изказва своите желания не само преди, но и по време на процедурата.Тази методика позволява чрез хиалуронови филъри не само да се увеличи обема на устните, но и без да се пренебрегва естествената хубост, да се повлияе формата, да се подчертае или дори да се създаде несъществуващ контур, да се създаде обем там където е необходимо, за да се постигне желаното.