Medik8 – експерт в грижата за кожата вече и в CLINIC

11/09/2015, by clinic, in белези от акне, 0 comments

Medik8 е известен в цял свят бранд, експерт в грижата за кожата и носител на множество награди, продаван само от обучени специалисти. Експертният екип от биолози, химици и фармаколози на Medik8 използва най-иновативните технологии, за да създаде ефективни биотехнологични продукти с доказани ползи за кожата в собствените лаборатории на марката в Лондон, UK. Продуктите сертифицирани по ISO, осигуряват видими и дълготрайни резултати, благодарение на стабилизираните си формули, система за постепенно освобождаване на активните съставки, капсулирани липозоми, нанотехнологии и системи за подобрено проникване. Стабилизираните формули гарантират ефикасност и дълготраен ефект.

Единственият начин да се създадат ефективни продукти е да се осигурят биосъвместими с кожата активни съставки с клинично доказано действие. Биосъвместими съставки са тези, които кожата “разпознава”.

Продуктите на Medik8 са насочени да решават проблеми с преждевременното стареене на кожата, акне, зачервяване и розацея, пигментация, суха и дехидратирана кожа, тъмни кръгове и торбички под очите .

Елиот Айзъкс, фармаколог, основател на Medik8 и носител на 5 световни патента, използва най-новите научни постижения в областта на фармакологията и ги прилага в козметиката. Създава стабилни формули с активни, щадящи кожата съставки. Използва “зелени технологии” при производството на продукти и представя на пазара иновативна грижа за кожата с незабавен видим резултат.

Medik8 Ви предлага:

  • Активни продукти предназначени за борба със стареенето на кожата, съдържащи жизненоважните за кожата съставки: Витамин С, Витамин Е, Ретинол (Витамин А), Витамин В5, Витамин В3, Витамин К, Епидермален фактор на растежа, AHA/BHA, мощни антиоксиданти, слънцезащитни агенти и др.;
  • Продукти, предназначени да решават конкретни кожни проблеми с клинично доказани резултати;
  • Продукти, чиито активни формули не дразнят кожата и не предизвикват възпаления;
  • Висококачествени продукти в малки партиди, за да се гарантира качеството на продукта;
  • Екологично чисти технологии на производство.

Medik8 предлага разнообразни медицински процедури за лице, пилинг терапии и процедури с дермаролер, подходящи за всеки тип кожа и различни състояния  на кожата.