Регенеративна мезотерапия Pluryal® Meso

27/09/2016, by clinic, in мезотерапия, 0 comments

%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0-1

Най-новата мезотерапия на естетичния пазар, която е обявена за пробив в био-ревитализирането е Pluryal® Meso на компанията MD Skin Solutions.

Pluryal® Meso 1 и 2 са иновативни комбинации на хиалуронова киселина, които дават възможност за ефективна хидратация, подобряване на тонуса, тургора на кожата и стимулиране на клетъчния разтеж. Това е възможно благодарение на богатия комплекс от есенциални и неесенциални аминокиселини / комплекс от L-изолевцин, L-левцин, L-лизин, L-пролин, L-валин, L-серин, L-аланин и L-цистеин /, както и хидрохлорит и глицерин. Тези аминокиселини са способни на реконструират колагена и еластина с и без участието на холин / витамин B4 / – важен компонент на клетъчните мембрани, осигуряващ нормалната им пропускливост за хранителни и други активни вещества. Реконструкцията на колагена води до стягане, лифтиране и изпъване на кожата.

Иновативният скинбустер съживява кожата чрез уникалния BioFACT процес. Съвременният процес BioFACT представлява регенеративен подход към възвръщането младостта на кожата.

F  Фрагментирана хиалуронова киселина

A  Аминокиселинен комплекс

C  Choline (Холин)

T  Третиране

Pluryal® Meso е създадена да ревитализира кожата и има добавено стягащо действие. Получава се цялостно подобряване на състоянието на кожата, по-светла кожа със значително по-малко бръчки.