Кажете сбогом на целулита с LPG антицелулитни масажи!

12/02/2018, by clinic, in aнтицелулитни масажи, 0 comments

Целулитът, който засяга 90% от жените (дори най-слабите и най-атлетичните), е резултат както от натрупването на мазнини в адипоцитите (мастните клетки), така и от задържането на водата в тялото. Тъй като адипоцитите растат, съединителната тъкан, която ги съдържа (септа), разтегля повърхността на кожата и я деформира. В същото време циркулацията се блокира и токсините се натрупват. Тогава се появява целулита, създавайки неизбежния аспект на портокаловата кожа.

Поради промяната в теглото, бременността, напредване на възрастта и други фактори, кожата постепенно губи своите тонус и еластичност. Въпреки че тази отпусната кожа засяга цялото тяло, някои области са по-податливи: вътрешни бедра, стомах, ръце и т.н.

Еndermologie®: единствената 100% естествена, неинвазивна, неагресивна механична техника за стимулиране на кожата, която реактивира процесите на клетките.

Използвайки патентована технология, endermologie® нежно стимулира кожата, за да събуди подмладяващите клетки: фибробласти. Веднъж активирани, тези клетки започват да ре-синтезират колаген, хиалуронова киселина и еластин, за да възстановят по естествен път плътността на дермата отвътре. Също така, методът прави възможно намаляването на областите, които се нуждаят най-много от това (ръцете, гърба, стомаха, талията, бедрата и т.н.), докато се адаптира към нуждите на всеки тип кожа.

След само 3 сесии:
целулитът намалява (67% *), като дава път на по-гладката и мека кожа.
качеството на кожата се подобрява (71% *) и тя става видимо по-стегната и по-тонизирана.
фигурата става по-тънка и мазнините изчезват точно там, където трябва.

След първата сесия има непосредствено усещане за благополучие. Глезените са рафинирани, краката се чувстват по-леки и бързо възвръщат правилната си форма. Този дренаж на краката е толкова ефективен, колкото е и приятен. (Препоръчва се и по време на бременност.)

Към Промоции! –>