варна clinic juvederm volite

JUVÉDERM® VOLITE – Хидратация и Лифтинг

14/02/2017, by clinic, in ревитализация, 0 comments

JUVÉDERM® VOLITE е последната иновация на Allergan с Vycross технология.
16468838_10203142964572404_2063488776_nJUVÉDERM® VOLITE е специално създаден продукт за изключителна хидратация на кожата, еластичност и мекота на излъчването. Революционното за JUVÉDERM® VOLITE е, че само след една процедура резултатите са с изключителна продължителност – над 9 месеца.
Технологията на Allergan представлява кръстосано свързани къси и дълги вериги хиалуронова киселина и гарантира изключителна устойчивост и дълготрайност на резултата.  Хиалуроновият гел с Vycross технологията е с изключително гладка консистенция и хомогенен вид, инжектира се лесно и създава естествени резултати.
JUVÉDERM® VOLITE  не е мезотерапия, това е филър, който не само попълва фините бръчици, но повлиява текстурата, еластичността, хидратацията на кожата и има ЛИФТИНГ ЕФЕКФТ.
 JUVÉDERM® VOLITE е подходящ за клиенти с белези от акне.
JUVÉDERM® VOLITE може да бъде  самостоятелна преоцедура, както и да подготви кожата за моделиране на лицето с хиалуронови филъри, както и с ботулинов токсин.  JUVÉDERM® VOLITE е и своеобразна превенция и защита на кожата от свободните радикали.