Juvederm Volift – последната иновация от семейството на Juvederm

21/11/2014, by clinic, in лифтинг, 0 comments

Mладежкото лице има овален контур, високи скули и добре очертана челюст. Извивките от скулите до ръба на носа са гладки, без хлътване. Съвременните тенденции в естетичната медицина са не попълване на отделни бръчки, а цялостен подход към лицето.

Стареенето води до загуба на обем в меките тъкани на лицето. Кожата губи своята еластичност. Овалът на лицето се нарушава. Загубата на обем и мускулната хиперактивност са еди от основните причини за стареенето. Затова основна цел е да се възстанови обема  и да се изглади контура на лицето.
Например когато се третира зоната в областта на скулите, възстановявайки загубения обем, чрез процедурата се лифтира кожата и се намалява изразеността и на назолабиалните гънки.

Предимството на гамата продукти с VYCROSS технология на JUVEDERM – Voluma, Volift, Volbella е, че възстановяват не само обема, но и осигуряват много неженм лифтинг и оформят контура на лицето и устните.
Последната иновация от семейството на Juvederm е Juvederm Volift.
Juvederm Volift е най-универсалния филър от семейството на VYCROSS-технологията – възстановява загубения обем в областта на скулите, долната челюст, брадичката и има много нежен лифтинг обем. Използва се за корекция на назолабиални гънки, за повдигане  на веждите, марионетни линии, обем и контур на устните.
Продължителността на ефекта е до 15 месеца, доказана с клинични проучвания.
Високото удовлетворение на пациента след терапия с Juvederm Volift е доказателство за неговите качества. Пациентите споделят, че се чувстват по-млади, по-свежи, по-уверени.
Juvederm Volift с лидокаин използва VYCROSS технология – иновативна технология в производството на хиалуронова киселина.
VYCROSS технологията представлява патентован баланс между късо – и дълговерижна хиалуронова киселина, с изключително ефектовно свързване. Осигурява висока хомогенност на продукта, който запазва формата си и не мигрира. Здравата мрежа от хиалуронова киселина е резистентна на механизмите на деградация.
Специално създадена за по-малко отоци след манипулацията и дълготраен ефект, технологията използва хомогенен гел за естесвено излъчване.
Благодарение на тези си качества технологията VYCROSS осигурява:
Продължителност на ефекта от 12 до 18 месеца / в зависимост на продукта /.
Гел с гладка консистенция за естествено усещане и излъчване.
Минимален оток след манипулацията , което позволява на пациента бързо да се върне към ежедневните си ангажименти.
Наличието на лидокаин осигурява изключителен комфорт по време на манипулацията.
Филърите с VYCROSS технологията са:
Juvederm Voluma, Juvederm Volift, Juvederm Volbella – три продукта за цялостно моделиране на лицето.
Неслучайно Juvederm са предпочитаните филъри от милиони пациенти в целия свят!