„Инжекциите на красотата” в Clinic

10/02/2011, by clinic, in козметични процедури, 0 comments

Защо са необходими „инжекциите на красотата”?

Те са съвременното чудо, което за много кратък период може да Ви освободи от фините бръчки и да възстанови красотата на кожата. Създадени са, за да отстранят възрастовите изменения на кожата и да помогнат да се съхрани младостта.
Това са инжекционни способи за справяне с неприятните прояви на преждевременното стареене. Препаратите, които се въвеждат в кожата възстановяват баланса в тъканите, микроциркулацията и метаболизма.” Инжекциите на красотата” помагат не само в борбата срещу стареенето, но овлажняват, подхранват кожата, възстановяват тургора и еластичността и се борят с пигментните петна.
Вече няколко години на пазара на естетичните процедури е Restylane Vital. Продуктът е на базата на хиалуроновата киселина и инжектирането му е една от хитовите процедури в света. От известно време, той се прилага по особено успешни схеми, в резултат на което в кожата се създава „депо” от хиалуронова киселина, „излъчваща се” в кожата, бавно абсорбираща се и осигуряваща овлажняване, възстановяване на метаболитните процеси, стимулиране синтез на колаген и еластин в тяхната „млада конфигурация”.
Restylane Vital е показан за приложение при всички типове кожа. Процедурата е почти безболезнена, разбира се след приложение на локален анестетик под формата на крем и не отнема повече от двадесет минути до половин час. Restylane Vital се въвежда с многократни убождания, директно в кожата. Няколко дни след процедурата ще можете да се насладите напълно на резултатите и ще наблюдавате една обновена и подмладена кожа. Убедени сме, че резултатът ще зарадва всеки, който държи на себе си и ще бъде не само подмладяващ, но и свързан със забавяне процесите на стареене.
На границата между два сезона, в края на зимата и началото на пролетта, като една подготовка за лятото, програмата „инжекции на красотата” с Restylane Vital е изключително подходяща и е нашето много сериозно предложение към Вас.