TEOSYAL RHA


Първата хиалуронова киселина, разработена за лицето и неговите мобилни зони …

TEOSYAL® RHA (Resilient Beauty) е филър, предназначен за запълване на бръчки в мобилните зони. При разтягане и компресия TEOSYAL® RHA гела се адаптира към средата, като запазва своята ефективност. Бръчките в мобилните зони са редуцирани в дългосрочен период. Пълнителят се превръща в част от структурата на дермата, придавайки и по-естествен вид, особено в мобилните зони, където кожата се разтяга. С TEOSYAL® RHA лицето е естествено динамично.

Продуктите TEOSYAL® RHA са създадени от Лаборатории Teoxane по нов, ексклузивен метод, запазващ естествените характеристики на молекулите хиалуронова киселина, гарантиращ висока степен на пречистеност на гела и съдържание на хиалуронова киселина близка до това в кожата. Дългите вериги на натуралната хиалуронова киселина се самоорганизират в 3D мобилна мрежа за осъществяване на своите високо еластични възможности. Благодарение на тези си свойства хиалуроновата киселина поддържа тъканната структура, обем и хидратация.

TEOSYAL® RHA KISS 0,7мл. – Хиалуронов филър за попълване на устни.

TEOSYAL® RHA 1 – 1мл. – Хиалуронов филър за третиране на повърхностни и фини бръчки. Подходящ за бръчките на челото, периорална зона, пачи крак и шия.

TEOSYAL® RHA 2 -1мл. – Хиалуронов филър за третиране на умерено изразени бръчки. Подходящ за назолабиални гънки, марионетни линии, глабела, периорална зона и пачи крак.

TEOSYAL® RHA 3 -1мл. – Хиалуронов филър за третиране на умерено изразени бръчки. Подходящ за назолабиални гънки, марионетни линии, глабела, периорална зона и пачи крак.

TEOSYAL® RHA 4 -1мл. – Хиалуронов филър за придаване на обем. Подходящ за назолабиални гънки, скули и мандибуларна зона.

Share the project with others: