Restylane


Продуктовото портфолио Restylane съдържа продукти предназначени за редуциране проявлението на бръчки, гънки, фини линии по кожата, за контуриране и създаване на обем на устните, за контуриране на скулите, за подчертаване красотата на лицето. Всеки продукт е предназначен за инжектиране в определена дълбочина. Гамата от продукти на Restylane е базирана на патентованата технология NASHA, хиалуроновата киселина не съдържаща никакви животински съставки, така стабилизирана за постигане на дълготраен, но не перманентен ефект. Restylane е биоразградим, разгражда се от собствения механизъм на тялото, и по този начин изчезва естествено с времето. Геловете Restylane свързват и задържат водата, увеличават обема в кожата, и така създават желания вид. Характеризират се с отлична лифтинг способност и дълготрайност на ефекта, приблизително 6 – 12 месеца.
Restylane е един от най – често използваните дермални филъри в цял свят, и е бил безопасно приложен в повече от 10 милиона процедури.
Restylane е първият продукт с хиалуронова киселина, за естетично използване. Неговите индикации са за умерени бръчки по лицето; може да бъде използван за линиите на гнева, за линията на усмивката, ъгълчетата на устата, устните.
Restylane Perlane се прилага за коригиране на по – дълбоки бръчки и гънки като назолабиални гънки. Той е подходящ за оформяне контурите на лицето.
Restylane SubQ е за контуриране чертите на лицето. Предназначен е да добавя обем дълбоко, което поддържа разположените отгоре тъкани, за да придаде пълнота на лицето и да възстанови симетрията. Продуктът посреща желанието на увеличения брой пациенти желаещи по – малко инвазивни и не перманентни алтернативи на естетичната хирургия, и заедно с това задоволява изискванията за един идеален за меките тъкани филър.

Restylane Lip Volume е последното допълнение към продуктовата гама на филърите Restylane. Restylane Lip Volume е по-плътен от Restylane Perlane, той е перфектният филър както за увеличаване обема на устните, така и за контуриране. Добавеният лидокаин намалява дискомфорта от процедурата. Очакваната продължителност на резултата е около 6 месеца.
Restylane Lip Refresh е най-новото допълнение към продуктовата гама на Restylane, той е специално създаден за процедури за устни, възстановяващ хидробаланса и подмладяващ устните. Restylane Lip Refresh е средство за ревитализиране и увеличаване блясъка на устните, за подчертаване на очертанията без голяма промяна в обема. Той може да бъде използван както върху целите устни, така и за контуриране.
Двата най-нови продукта в портфолиото на Restylane са създадени така, че да устояват на постоянните движения на мускула около устата, но заедно с това са достатъчно меки, за да се адаптират към чувствителните тъкани на устните. Те могат да бъдат използвани както индивидуално, така и в комбинация, за да създават красиви и естествено изглеждащи устни.
След извършване на инжектирането са обичайни някои свързани с инжектирането реакции. Те вклюват зачервяване, подуване, болка сърбеж, чувствителност в инжектираната зона. Те се описват като леки, до умерени и отминават спонтанно за няколко дни до седмица.

Share the project with others: