Restylane Vital


……..Restylane Vital е специално създаден за подмладяване и дълбока хидратация на кожата. Restylane Vital (хиалуроновата киселина от неживотински произход за инжектиране) е безопасна и естествена процедура, която доказано стимулира производството на колаген, хидратира кожата, подобрява нейната еластичност, тонизира я и по този начин създава свежест и естествена виталност. Вие не само ще изглеждате по-млади, но и ще се чуствате по-свежи и по-уверени. С Restylane Vital могат да се третират зони по тялото като лице, шия, ръце и  деколте. Още след първата процедура се вижда ефект под формата на редуциране на фините бръчки, появява се мекота, еластичността на кожата се подобрява. Restylane Vital е подходящ за всички типове кожа. Резултатът е като при всички други продукти Restylane, дълготраен, но не перманентен. Подмладяващият ефект от Restylane Vital става още по-неустоим, когато се съчетава с поставянето на други продукти от линията Restylane.
……..преди restylane-vital и следСемейството на Restylane Vital се състои от два продукта, Restylane Vital и Restylane Vital Light. Всеки от тях е внимателно създаден, за да посрещне нуждите на кожата.
Restylane Vital се използва за процедури на зряла и фотоувредена кожа, там той осигурявя дълбок и продължителен подмладяващ ефект. Индивидуалната програма за процедури с Restylane Vital се изготвя според възрастта. Първоначално процедурата се извършва три пъти с интервал от три-четири седмици между всяка процедура, след това се извършват процедури за поддържане на всеки шест месеца.
……..Restylane Vital Light се използва за по-млада кожа, която изисква по-лек подмладяващ ефект. Това е оптимален продукт и за зони с по-тънка кожа като шия, деколте и обратната страна на ръцете. Препоръчително е да се извършат три процедури през две-четири седмици интервал, с поддържащи на всеки четири до шест месеца.
……..Процедурата с тези продукти покрива очакванията на пациентите и при спазване на протокола се отбелязва редуциране на знаците на стареене на кожата, еластичността се подобрява,  неравностите  са значително редуцирани, кожата е мека, нежна и видимо по-млада.

Share the project with others: