HArmonyCa – хибридният филър на бъдещето


С възрастта, както и поради факторите на околната среда, може да се наблюдава загуба на обем и промяна в структурата на кожата на лицето. С напредване на времето производството на естествените еластин и колаген започва да се забавя, което може да доведе до увисване и поява на бръчки по кожата на лицето.

На този етап, повечето филъри, които съдържат само една съставка – хиалуронова киселина или биостимулатор, не могат самостоятелно да осигурят комбинираните ползи от лифтирането с хиалуронова киселина и продължителното стимулиране на синтеза на колаген, благодарение на калциевия хидроксиапатит (СаНа).

Хармоника (HArmonyCa™) е единственият по рода си хибриден филър с двоен ефект, комбиниращ хиалуронова киселина (ХК) с калциев хидроксиапатит (CaHA), който може да подобри структурата на вашата кожа, предоставяйки ви потенциалните ползи от създаване на:
• Незабавен лифтинг ефект от хиалуроновата киселина.
• Постепенно и продължително лифтиране, благодарение на калциевия хидроксиапатит, който стимулира синтезата на естествения колаген в кожата.

Веднага след инжектиране HArmonyCa™ създава обем и контурира. В последствие хидроксилапатита започва да работи и да създава скеле около което се натрупват еластин и колаген – протеините, които допринасят за здравината и еластичността на кожата и поддържат младежкия й вид. HArmonyCa™ е незаменим помощник във възстановяването на структурните загуби в кожата, като стяга и изглажда фините линии и бръчки по лицето.

За кого е подходяща HArmonyCa™:
Всеки, който би искал да постигне подобрение в структурата на кожата и възстановяване на загубени обеми в областта на лицето, в следствие на стареене и факторите на околната среда.

В рамките на първите 24 часа след инжектиране на HArmonyCa™:
• Третираните зони не трябва да се мият с цел да не се замърсят;
• Не спортувайте и избягвайте физически натоварвания;
• Избягвайте прекомерно гореща среда (солариум, турска баня, сауна и др.)
• Избягвайте консумацията на алкохол и тютюнопушенето;
• Не се излагайте на пряка слънчева светлина;
• Консумирайте обилно вода.

За разлика от останалите дермални филъри HArmonyCa™ работи на две нива – моментално изпълване в инжектираната зона и стимулиране на производството на колаген с течение на времето. Поради тази причина ефектът от процедурата трае до 19 месеца, като резултатът се разгръща все повече и повече през този период.

Инжектираният материал може да се усеща за дълъг период от време след процедурата. Често срещани странични ефекти включват еритема, оток, болка, чувствителност и сърбеж. Реакциите на мястото на терапията обикновено отзвучават в рамките на 24-48 часа, а отоците – в рамките на седмица.

Share the project with others: