juvederm volite

Хидратация и лифтинг с Juvederm Volite


JUVÉDERM® VOLITE е новият член от семейството на Juvederm с Vycross технология.

JUVÉDERM® VOLITE е специално създаден за дълбока хидратация на кожата, еластичност, мекота и за цялостно подобряване вида и качеството на кожата на лицето, шията, деколтето и ръцете. Поради това, че притежава качествата и характеристиките на продуктите от гамата VYCROSS *, JUVÉDERM® VOLITE е продукт, предлагащ и лифтинг ефект.
Концентрацията на хиалуронова киселина в JUVÉDERM® VOLITE е 12мг/мл, което е предимство на продукта, защото благодарение на иновативната Vycross технология се постигат по-добри резултати и се минимизират страничните ефекти от приложението на продукти с висока концентрация на хиалуронова киселина.
JUVÉDERM® VOLITE не е мезотерапия! Това е филър който не само попълва фините бръчки, но повлиява текстурата, еластичността, трайна и дълбока хидратация на кожата  и има стягащ и лифтинг ефект.
Основното предимство на JUVÉDERM® VOLITE, е че само с една процедура постигате по-добри резултати в сравнение с други продукти, при които са нужни три процедури.
JUVÉDERM® VOLITE е подходящ за клиенти с белези от акне. VOLITE е последната иновация на Allergan, който:
• Хидратира кожата;
• Уплътнява епидермиса;
• Стимулира стинтеза на колаген.

JUVÉDERM® VOLITE е продукт от ново поколение, който създава естетвени и изключително дълготрайни резултати, само след една процедура. VOLITE осигурява изключителна резистентност и защита на кожата към свободните радикали, много по-висока от всички останали ревитализиращи продукти.
Ефекта продължава до 9 месеца. VOLITE може да се прави самостоятелно като процедура , както и да подготви кожата за моделиране на лицето успоредно с хиалуронови пълнители от серията Juvederm с Vycross технология.
*Vycross технологията е патентован баланс на хиалуронавата киселина, която е преминала през уникален процес на кръстосано свързване, което осигурява по-голяма продължителност на ефекта, висока хидратация и еластичност на кожата.

Share the project with others: