Biologique Recherche


…….Biologique Recherche е френска, биологична козметична линия с над 35 годишен опит в създаването на най-мощните и ефективни козметични продукти за лице и тяло, и разпространение в над 48 държави. Преведено на български, наименованието на марката означава “Биологически проучвания”.Основателите на Biologique Recherche написват нова, уникална и изпреварваща времето си глава в историята на козметичните процедури. Те създават компания, работеща като научно-изследователска лаборатория, която изобретява и създава наистина революционни козметични средства.
Методът Biologique Recherche има безупречна репутация.
Основан на клиничен подход и използващ чисти, високо концентрирани съставки в комбинация с оригинални процедурни методологии, този метод позволява да се постигнат невероятно ефективни резултати.

Всички продукти отговарят на следните критерии:

  • Висока концентрация на растителни екстракти, с морски и биологичен произход;
  • Отсъствие на изкуствени добавки, с цел да се съхрани целостта и ефективността на формулите в продуктите, както и да се избегнат алергични реакции;
  • Максимално запазване на оригиналната структура на активните елементи и използване на студени производствени технологии при повечето формули;
  • Избор на чисти и качествени съставки, отговарящи на високите търсения на марката;
  • Съчетание на продуктите с уникални масажни техники, а също и с действие на апарата Remodeling Face®, за постигане на мигновени, потресаващи резултати;

biologique rechercheПредставата за кожата на Доктор Филип Аллуш – лекар, биолог-изследовател, собственик:
Нашата кожа е отражение на самите нас. Нейното състояние може да се променя в течение на един ден, така както и в течение на целия живот. Няма двама души с еднаква кожа. Всеки човек има свое Състояние на кожата® през деня. Изкуственото разделяне на кожата на суха, нормална и мазна е неточно от физиологична гледна точка и дава опростена оценка на епидермалния дисбаланс. Върху един и същ епидермис могат да се наблюдават едновременно както балансирани участуци от кожата, така и обезводнени или такива със засилено производство на себум. Една некоректна козметична процедура може да провокира ново нарушение на баланса на кожата и да събуди стари проблеми. Методът Biologique Recherche отчита степента на въздействие на всички фактори върху епидермиса. Именно заради това се говори за Състояние на кожата®.

Козметични процедури на Biologique Recherche

Балансираща и тонизираща терапия

Тази терапия е подходяща за себорейна или склонна към акне кожа. Регулира мастната секреция, почиства и стяга порите на кожата, изравнява тена и придава сияен тен. Успокоява епидермиса и намалява зачервяванията, ускорява заздравяването. След терапия кожата е чиста, здрава и матирана.

VIP O2 Кислородна терапия

Луксозна, кислородна и балансираща терапия, която представлява отлична комбинация от микро-ексфолиране, зареждане с кислород и био-енергиен масаж.
Едно прекрасно, релаксиращо изживяване, което зарежда епидермиса с кислород, заличава стреса от чертите на лицето и прави кожата блестяща веднага след  терапията. Препоръчва се за уморена, девитализирана и/или чувствителна кожа. Свива порите, подобрява регенерацията и ревитализацията на епидермиса. Изравнява тена и придава блясък. Интензивно хидратира горните слоеве на епидермиса, омекотява и изглажда кожата.

Нова кожа с Лосион MC110

Възстановяваща обема, реструктурираща и подмладяваща терапия за нереактивни, девитализирани и/или лишени от тонус Състояния на кожата®, с фини линии и бръчки. Структурираща терапия, която нежно ексфолира и тонизира епидермиса и лифтира кожата.

Регенерираща, изглаждаща и лифтинг процедура Втора кожа Seconde Peau

Seconde Peau  е лифтинг и регенерираща маска от нанофибри, съставени от 80% хиалуронова киселина. Предназначена е за Състояния на кожата®, белязани от годините или след акне, естетични медицински процедури / лазери и други/. Резултатите са свързани с намаляване на дълбоките бръчки, повдигане и изглаждане на чертите на лицето. Козметичната терапия възстановява и регенерира кожните слоеве, подобрява плътността и еластичността на кожата, ускорява клетъчното обновяване, прави текстурата на кожата по-гладка и сияйна. Препоръчителен курс: 3 процедури през седмица и след това поддържащи процедури, веднъж на 3 месеца.

Share the project with others: