Подмладяване на кожата отвътре … Ние го наричаме Restylane Vital

02/04/2015, by clinic, in хиалуронова киселина, 0 comments

Магията е в третата процедура!

Направете си две процедури с Restylane Vital или Restylane Vital Light и получавате третата като подарък!

Restylane Vital ™ е безопасна и естествена процедура за подмладяване на кожата. Продуктите Restylane VItal™ възстановяват хидробаланса в кожата и подобряват еластичността и тонуса на кожата, за да създадат свеж и естествен вид. Продуктите Restylane Vital могат да бъдат прилагани многостранно и са били успешно използвани за третирани на различни зони като лице, ръце, шия и деколте.
Съществуват два продукта Restylane за подмладяване на кожата – Restylane Vital и Restylane Vital Light, всеки от тях е предназначен да задоволи различни нужди на кожата.
С годините възможността на кожата да задържа вода и да поддържа еластичността и мекотата си намалява и това се изразява в по-лош тонус, влошаване на структурата и намаляване на плътността на кожата. Тези промени се обясняват както с генетични фактори, така и с начина на живот, и други фактори като излагане на слънце и тютюнопушене. Концепцията Vital осигурява грижа отвътре с дълготраен ефект:

  • Възстановяване на хидробаланса
  • Подобряване на еластичността и структурата на кожата
  • Повишаване плътността на кожата.

Чрез инжектиране на множество малки депозити хиалуронова киселина над засегнатите зони в кожата процедурата Restylane Vital™ подобрява качеството на кожата за по-свеж вид.