Нови продукти от Restylane

15/02/2012, by clinic, in хиалуронова киселина, 0 comments

Благодарение на нови авангардни разработки, продуктовата гама на Restylane® вече включва иновативни продукти за устни, които са  предназначени за всеки. Продуктите, чиято официална презентация бе в Париж на голям форум по естетична медицина през януари, скулптурират и възстановяват тези вечно желани и мечтани от всички устни. Неустоимо нежните устни не са само за младите или генетично облаготелствани хора. Те са за всеки.

Restylane Lip Volume

Restylane Lip Volume е нова формула към продуктовата гама на филърите Restylane. Restylane Lip Volume е идеалния филър както за увеличаване обема на устните, така и за оформяне на контура. Резултатът е красиви, плътни, обемни и балансирани устни в хармония с цялото лице.

Restylane Lip Refresh

Restylane Lip Refresh е специално създаден  за устни, както за обема им, така и за контур. Той възстановява хидробаланса и много естествено ги подмладява. С Restylane Lip Refresh може да се  ревитализират  устните ви, може да се  увеличи блясъка им, да се изгладят, да се  подчертаят без голяма промяна в обема им.

Restylane Lip Refresh е предназначен за всички, които не желаят да увеличават обема на устните си и не биха си направили процедура за устни, ако не съществуваше Restylane Lip Refresh.