Мезотерапия TEOSYAL REDENSITY

28/11/2016, by clinic, in Естетична дерматология, 0 comments

TEOSYAL REDENSITY  [I] е иновативна инжекционна процедура с ексклузивна патентована формула за УПЛЪТНЯВАНЕ на ДЕРМАТА и ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ способността на кожата да ОТРАЗЯВА СВЕТЛИНАТА.

TEOSYAL REDENSITY  [I] е безопасен и ефикасен гел с оптимални възможности за създаване на обем, за рехидратиране и уплътняване на дермата.

Gatino-- 1258

Мезотерапия TEOSYAL REDENSITY  [I] представлява уникална комбинация от не-кръстосано свързана хиалуронова киселина с концентрация 15mg/g  + амино-киселина Arginine за хидратиране и възстановяване блясъка на кожата, за рестуктуриране и клетъчно регенериране се грижи комплекса от 7 амино-киселини /Glycine, Lysine, Threonine, Proline + Isoleucine, Leucine, Valine /, 2 минерала -цинк, мед и Витамин B6, за АНТИ-ОКСИДАНТНА ЗАЩИТА чрез  3 анти-оксиданта – Glutathion, N-acetyl-L-cysteine, Alphalipoic acid.  Благодарение на добавеният лидокаин неприятните усещания са сведени до минимум. Още няколко дни след процедурата се наблюдава изсветляване на кожата, промяна в тургура и свежестта й. Доказано е хистологично уплътняване на колагеновите фибри и подобряване на обмяната на веществата в кожата. В резултат кожата става жизнена и по-добре отразява светлината.

Естетични решения за всяка възраст с мезотерапия TEOSYAL REDENSITY  [I]:

  • Уморен вид
  • Загуба на тонус и блясък
  • Линии и бръчки
  • Дискомфорт

За оптимален резултат се препоръчват да бъдат направени 3 процедури през интервал от 3 седмици, като ефектът е видим  след терапията и се натрупва с всяка следваща. Поддържащи процедури се препоръчват на всеки три – четри месеца в зависимост от желанието на пациента и  състоянието на кожата.