Презаредете с кислород

28/11/2012, by clinic, in козметични процедури, 0 comments

Кислородът е един от основните елементи, който дава живот и енергия. Той подпомага възпроизвеждането на клетките, регенерирането и оцеляването им. С 30 минутна процедура, основното на която е впръскване на струя чист кислород в кожата, което “отваря врата” за усвояване на активни субстанции, става включване в един магистрален процес за поддържане красотата и младостта на кожата.

С напредване на възрастта притокът на кислород към кожните клетки и регенерационните процеси се забавят, появяват се първите бръчки, пигментни петна, разширени пори, кислородната терапия е истински “боец” с тези признаци чрез концентрираната струя кислород и последващо приложение на коктейл от активни подмладяващи вещвства. Комбинирана с фино почистване, плавни масажни движения, кислороден пилинг,  хидратираща маска, процедурата е успокояваща, отпускаща и подходяща за всеки тип кожа.

Ако остаряването все повече се интерпретира като болест, тази терапия е “приятния и вкусен лекарствен продукт”, който трябва да се употребява редовно и в достатъчно, но безвредно количество.