Biologique Recherche – Незаменим съюзник в грижата за красива и здрава кожа

15/05/2015, by clinic, in козметични процедури, 0 comments

Biologique Recherche вече 35 години е призната за връх в козметичната индустрия. Абсолютен ценител на кожата и отдаден на нейната защита и подхранване, д-р Аллуш създава подход, в основата на който лежи убеждението, че кожата е жив орган и се променя постоянно. Ето защо задълбочената диагностика е централна и основна за духа на Biologique Recherche.

Последни проучвания показват, че 71% от жените сменят своите продукти за лице или изпробват нещо ново всеки месец. Ние вярваме, че това се дължи на 2 причини: първата е, че кожата се променя според времето, хормоните и общото здравословно състояние; и втората е, че повечето козметични марки не отчитат тези факти.

Лаборатория Biologique Recherche предлага над 100 продукта за лице, както и собствен апарат за диагностика и анализ на кожата. Това “произведение на изкуството” дава прецизно измерване на нивата на хидратация, еластичност, липиди, пигментация и себум в кожата.

Терапиите за основна грижа за кожата на лицето на Biologique Recherche, които съчетават специфични продукти с конкретно въздействие и ексклузивни техники на масаж и нанасяне, осигуряват на всяко лице според Състоянието на кожата – едно истинско моделиране на лицето, хидратиране на горните слоеве на епидермиса, стимулиране на мускулите на лицето, подобряване регенерацията и ревитализацията на епидермиса.