Завладяващо красива с Couleur Caramel

08/01/2015, by clinic, in козметични процедури, 0 comments

Кои са Couleur Caramel:

Лансирайки нова концепция в света на козметиката, двама френски предприемачи с дългогодишен опит с make-up индустрията, правят революция на пазара. И така през 2003 година те стават пионери в органичния и натурален макияж във Франция. Couleur Caramel бързо се превръща във водеща марка.

Марката се ражда от красотата  на една мечта “Да променят света” , като накарат всеки от нас да поеме отговорност  за собственото си потребление.

Кое е най-ценното в Couleur Caramel:

Формулите не съдържат синтетични съставки и производни на масла. Използват се съставки, получени чрез органично земеделие, тъй като благотворното им действие върху кожата е доказано. Цялата гама съдържа по-малко от 1% синтетични субстанции и е 100% натурална. Професионален визуален ефект от грима с отлично покритие. Лесно постигане на желаните цветове и нюанси.

Компанията се стреми непрекъснато да подобри качеството на продуктите, с помощта на своя екип за проучване и развитие. Формулите с пигментно съдържание се създават по професионален стандарт, достъпен за всички. Благодарение на микронизацията са получени изключително фини и хомогенни текстури.

Марката предлага уникален макияж – естествен, органичен и минерален.

Натуралните френски гримове Couleur Caramel /Цвят Карамел/ са вече и в Clinic Varna Esthetic Dermatology.