Време е да се погрижите за кожата си с HydraFacial MD®

19/04/2017, by clinic, in HydraFacial, 0 comments

Акнето е проблем на модерния начин на живот!

Приблизително 80-90% от хората в тийнейджърска възраст в световен мащаб са засегнати от появата на пъпки, било то и не ясно изразено акне. Само 20-30% от тях обаче търсят помощ от лекар.

Увеличава се броят и на хората в зряла възраст, които страдат от акне, най-често това са жени.

HF-acne-Instagram-hormons

С помощта на HydraFacial MD® се премахват фини линии, бръчки, разширени пори, прилага се лечение на кожата от акне, хиперпигментации и възрастови петна. Технологията е предназначена за всички типове кожа.

Вортекс технологията на HydraFacial MD® е технология отделяща специално внимание на кожата чрез система от стъпки, предназначени да осигурят здрава и чиста кожа. В тези стъпки се използват различни серуми имащи антиоксидантен и лечебен ефект, пептиди за заличване на фините линии и хиалуронова киселина. Чрез уникална и патентована Вортекс технология се извличат черни точки и замърсяване на кожата, без стискане и дискомфорт за клиента. Вортекс технологията е неинвазивна технология, осигуряваща незабавни резултати, без дискомфорт за всички типове кожа.

  • ЕКСФОЛИАЦИЯ – Acti-4 серумът премахва мъртвите клетки от кожата, за да даде път на новата, здрава кокжа.
  • ПИЛИНГ – GlySal серумът е съчетание от гликолова и салицилова киселина, които имат ефект на пилинг, но без излющване и дискомфорт.
  • ЕКСТРАКЦИЯ – Серумът Beta-HD помага замърсяванията от порите, черните точки и комедоните да бъдат изсмукани от порите.
  • РЕГЕНЕРИРАНЕ – Специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена.
  • ХИДРАТАЦИЯ – Серумът Antiox+ е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселина за мигновена дълбока хидратация.
  • ДОМАШНА ГРИЖА – За поддържане на дълготраен резултат след HydraFacial MD® използвайте серумите за домашна грижа, които съдържат същите съставки като професионалните.
Възстанови и запази здравето на своята кожа, а красотата ще дойде сама.