Уникална технология на свързване VYCROSS™ на Juvederm

11/01/2017, by clinic, in скулптуриране на лице, 0 comments

Технологията VYCROSS™ е патентована комбинация от хиалуронова киселина с ниско и високо молекулно тегло, в съчетание с уникален процес на свързване, което води до ефективно и плътно омрежен гел.

deco-juvederme3

Тази здрава мрежа от хиалуронова киселина дава като резултат по-голяма устойчивост спрямо разграждане, което води до по-продължителен ефект в клиничните изпитания на Juvederm® VOLUMA® с лидокаин и Juvederm® VOLBELLA® с лидокаин. Освен това, налице е минимален оток след манипулацията поради по-ниската концентрация на хиалуронова киселина и слабата абсорбация на вода.

Тази патентована технология позволява също твърдостта и кохезионната способност на гела да бъдат уникално персонализирани, като в резултат се получават продукти с повишен капацитет на повдигане, моделируемост и способност на разстилане. Съчетано с процеса на хомогенизация, тези персонализирани свойства доставят гладки гелове, изискващи по-слаб натиск при инжектиране и минимално травмиране.

Гладкостта, кохезивността и отличната тъканна интеграция на продуктите на Juvederm® с VYCROSS™ технология, позволяват да се движат безпроблемно с лицето на пациента, придавайки естествено изглеждащ и изразителен резултат.