10556435_468386616647423_3005540337204264513_n

Ellansé ™ – Новата генерация дермални филъри

30/06/2015, by clinic, in Ellanse - филър и биостимулатор, 0 comments

Ellanse™, носител на Frost & Sulivan 2011 – Европейска Иновационна Технология на годината за дермални филъри!

Ellanse™ е уникална и иновативна дермална серия филъри, който въвежда нова ера на безопасни  и новаторски решения за естетични процедури на лицето.

Дермалната серия филъри Ellanse™ съчетава предимствата – незабавна корекция на бръчки и гънки и стимулира образуването на естествен колаген на тялото за красиви, свежи и по-дълготрайни резултати.

Колагенът е един от най-важните естествени структури на кожата, с помощта на която се поддържа подходящо стягане, еластичност и гъвкавост. С течение на времето, кожата постепенно губи способността за естествено производство на колаген, което води до разпуснатост на кожата и образуване на бръчки и гънки по лицето. Ellanse™ използва естествената  реакция на организма, за да се стимулира образуването на собствен колаген от тялото  (neo-collagenesis) – възстановяване на свеж, младежки вид.

Ellanse™ се отнася към Вашите нужди за красиви, свежи, по-трайни и ценово-ефективни резултати. Неговите четири различни варианта Ви позволяват да изберете колко дълго бихте искали резултатите да продължат, елиминирайки необходимостта от чести и повтарящи се лечения.

Дермалното семейство филъри Ellanse™ се предлага в четири варианта:

  • Ellanse™ S – 1 година
  • Ellanse™ М – 2 години
  • Ellanse™ L – 3 години
  • Ellanse™ E – 4 години.