TEOSYAL®PEN – Инжектиране без болка!

26/07/2017, by clinic, in Новини Clinic, 0 comments

Защо да страдаме в името на красотата?

Чувството за болка е една от първите мисли, които нахлуват в ума на човек, мислейки за инжекции. Преди да се подложат на процедурата с дермални филъри 94% от пациентите мислят, че е болезнена. Teosyal® предлага ново решение за нежно и безболезнено инжектиране на хиалуронова киселина, благодарение на TEOSYAL®PEN .

teosyal-pen-best-aesthetic-device2

Какво е хиалуронова киселина?

Хиалуроновата киселина е естествен компонент в тъканите на човешкия организъм. Тя задържа водата като гъба, придавайки на кожата свеж и нежен вид, тъй като подобрява еластичността, тонуса и хидратирането и. Когато я прилагаме в естетичната медицина, хиалуроновата киселина е под формата на гел.

TEOSYAL®PEN  е първата безжична, електронна, инжекционна система позволяваща плавно, равномерно и прецизно поставяне на продукта в желаната област, Швейцарско изобретение. Без болка и време за възстановяване. Бърза и комфортна процедура.

  • ПРЕЦИЗНО УСТРОЙСТВО

TEOSYAL®PEN  позволява на специалистите да бъдат изключително прецизни. Качеството на гела и скоростта на инжектиране, могат да бъдат предварително зададени съобразно изискванията за специфичната област, която ще бъде третирана. Гелът се въвежда бавно и равномерно с инжекционното устройство. Тъй като процесът се контролира  електронно, докторът може да се съсредоточи върху поставянето на гела в много по-голяма степен в сравнение със стандартно инжектиране. TEOSYAL®PEN  е подходящ  и за инжектиране на деликатни зони.

  • КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ИНЖЕКТИРАНЕ

TEOSYAL®PEN гарантира друго ниво на комфорт: По-безболезнено!

Безжичното устройство TEOSYAL®PEN  е разработено да бъде нежно към пациента, интуитивно за работа и безболезнено.

Намалява болката с 50% в сравнение със стандартна инжекция, докладват специалистите.

  • ПО-БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Можете да се върнете към нормалният си ритъм на живот или на работа в същия ден.

При запитване на пациенти, защо биха препоръчали TEOSYAL®PEN  на свои приятели, някои от тях отговарят:

“Отлични резултати, без никакви следи от инжектирането”

“Естествени резултати, постигнати без болка”

“По-малко странични ефекти”

“По-малко кървене по време на инжектиране”

  • ПО-ЕСТЕСТВЕНИ РЕЗУЛТАТИ

Дори области, които са деликатни за работа могат да бъдат третирани и да се постигне цялостна естетична промяна с напълно естествени резултати.