Скоро в CLINIC – Супертерапия GeneO+

13/03/2019, by clinic, in козметични процедури, 0 comments

През последните години кислородът е все по-често срещан участник в борбата със стареенето. Той не само е необходим за поддържането на организма жив, а има и важно значение за красотата ни. Ето защо екипът на CLINIC избра да включи платформата GeneoО+® към козметичните си програми. GeneoО+ e иновативна патентована и клинично доказана процедура, която постига несравними резултати за цялостно освежаване, силна хидратация, дълбока регенерация и нежна ексфолиация на кожата, благодарение на три работещи в синхрон технологии.

Технологиите на GeneO+

1. OxyGeneo®

OxyGeneo нежно ексфолира горния слой на кожата, за да отстрани мъртвите клетки, да изглади и поднови кожата, като я подготви за приема на активни вещества. OxyGeneo ™ е безопасен за всички кожни тонове и може да се прилага върху чувствителната кожа без дразнене.

Geneo ™ дълбоко почиства кожата, като създава химическа реакция между патентованата Capsugen ™ капсула и уникално създадените за решаване на различни естетични проблеми формули гел, богати на хранителни вещества и антиоксиданти. Тази химическа реакция генерира безброй мехурчета, богати на въглероден диоксид, които нежно се освобождават по повърхността на кожата, докато изпращат богата на кислород кръв в обработваната зона.

Процедурата OxyGeneo® работи с две различни формули:

  • NeoRevive, която стяга и лифтира, съживява и изглажда кожата, просветлява сивия тен  и намалява появата на фини линии и бръчки благодарение на хиалуроновата киселина, ретинола и пептидите, които съдържа.
  • NeoBright, която въздейства върху увредената от слънцето кожа, омекотява пигментациите и изравнява тена поради съдържанието на азелаинова и коджикова киселина.

2. Ултразвук

Чрез ултразвук се повишава пропускливостта на кожата за максимална инфузия на основни хранителни вещества, съдържащи се в геловете, с които се работи, нежно се затоплят тъканите и се подобрява клетъчния метаболизъм и кръвната циркулация, както и се подобрява задържането на влага в кожата, стягат се порите и се дренира оточността в околоочната зона.

3. Мултиполярна радиочестота/RF

Протоколът на терапията с GeneoО+® дава възможност и за обработка на лицето с радиочестота, която стимулира образуването на нов колаген – стъпка, която е отличник в превенцията срещу отпускането на контура.

 

Предимствата на GeneoО+®:

  • Ревитализира, стяга, изглажда и хидратира повяхналата кожа
  • Изсветлява сивия тен и пигментациите
  • Стяга разширените пори
  • Осигурява насищане на клетките с кислород по естествен път
  • Дренира отока в околоочната зона
  • Омекотява бръчките и  забавя образуването на нови
  • Активира производството на нови клетки
  • Може да се прилага върху лице, шия и деколте