BG EN RU
ботокс химичен пилинг антицелулитен масаж

Clinic Варна
Адрес: ул."Ян Палах"10
Палах Център, Ет.2

Телефон:
052/ 60 25 25
0886/ 60 25 25

Работно време:
Понеделник - Петък
от 11.00-19.00

Фотоподмладяване

С възрастта кожата се променя, особено в резултата на системно излагане на слънчевите лъчи. Появяват се фини бръчки, нежелана пигментация, разширени капиляри, кожата загубва своята еластичност, става груба и отпусната.

Светлинните технологии се наложиха на медицинския пазар като успешни при терапии за подмладяване на кожата, т.нар. фотоподмладяване. Специални апарати излъчват светлина, която се филтрира, за да се концентрира светлинна енергия, с цел подобряване проникванетоо й в кожата. Тази светлина се излъчва под формата на импулси / интензивна пулсова светлина /. За много кратко време светлината се превръща в топлина, поглъща се от меланина, оксихемоглобина и други пигменти, като това индуцира промени в кожата, чиято последваща реакция е реорганизиране на кожната структура, изглаждане на фини бръчки, премахване на пигментации, свиване на капиляри и придобиване на кадифена мекота.

Необходими са няколко процедури през есенно-зимния сезон, като най-оптималния срок между тях е три-четири седмици.

Фотоподмладяването не е самоцелна терапия, програмата трябва задължително да се определи след консулт със специалист. Тя се комбинира успешно с много други подмладяващи процедури като инжектиране на ботулинов токсин, филъри, мезотерапия, пилинги, ревитализация и много други.