Belkyra – Лечение на двойна брадичка


ДВОЙНАТА БРАДИЧКА Е СЕРИОЗЕН ЕСТЕТИЧЕН ПРОБЛЕМ, КОЙТО ПРИТЕСНЯВА КАКТО ЖЕНИТЕ, ТАКА И МЪЖЕТЕ. ОБИКНОВЕНО СЕ ПОЯВЯВА СЛЕД ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТ И ПРИ ХОРА С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО. ПРОБЛЕМ НАСТЪПВА ДОРИ И ПРИ ОТСЛАБВАНЕ, ЗАЩОТО ТОВА ВОДИ ДО ОТПУСКАНЕ НА КОЖАТА В ОБЛАСТТА. ПОНЯКОГА НЕЗАВИСИМО ОТ ДИЕТИТЕ И УПРАЖНЕНИЯТА, ПЪЛНОТАТА В ЗОНАТА НА ДВОЙНАТА БРАДИЧКА НЕ ИЗЧЕЗВА И КАРА ХОРАТА ДА СЕ ЧУВСТВАТ ПО-СТАРИ И ПО-ТЕЖКИ, ОТКОЛКОТО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СА.

ОСНОВНИТЕ ПРИЧИНИ ЗА ПОЯВАТА НА ДВОЙНА БРАДИЧКА:
•    ОСТАРЯВАНЕ – МОЖЕ ЕСТЕСТВЕНО ДА СЕ РАЗВИЕ С ВЪЗРАСТТА;
•    ГЕНЕТИКА – НАСЛЕДСТВЕНИ ПРИЧИНИ;
•    ПРОМЕНИ В ТЕГЛОТО – МОЖЕ ДА СЕ ПОЯВИ Е РЕЗУЛТАТ НА ПРОМЯНА В ТЕГЛОТО.

КАКВО Е BELKYRA®?

BELKYRA® е иновативно научно откритие в областта на медицината.
BELKYRA® е първата в класа си естетична терапия за мъже и жени, които са притеснени от своята двойна брадичка и искат да подобрят профила си.
КАК ДЕЙСТВА BELKYRA®?
BELKYRA® съдържа активната съставка дезоксихолева киселина –  естествено срещаща се молекула в тялото ни, която помага в разграждането и абсорбирането на хранителните мазнини.

преди и после с belkyra

ПРИЛОЖЕНИЕ НА BELKYRA®?
Belkyra®  е бърза и лесна инжекционна терапия, която мода да се направи в рамките на 15 до 20 минути , с видими подобрение в профила на брадичката в рамките на 2-4 терапии с интервал между тях най-малко 1 месец. Могат да се приложат максимум до 6 терапии.
След постигане на желаните резултати, повторно лечение не се налага.

80% от пациентите, третирани с Belkyra , изпитват удовлетворение от външния вид на своето лице и брадичка, споделят че са с по-високо самочувствие  и се чувстват по-млади.

НУЖНО ЛИ Е ВРЕМЕ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД  ПРОЦЕДУРАТА?
При повечето пациенти времето за възстановяване е минимално, известно неразположение се наблюдава най-често след първата процедура.

КАКВИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ МОЖЕ ДА СЕ НАБЛЮДАВАТ СЛЕД ПРОЦЕУРАТА?
Както и при други инжекционни терапии, след лечение с Belkyra може да се наблюдават странични ефекти. Пациентите съобщават за лек оток след процедурата, което означава, че продуктът работи. Други често срещани странични ефекти са хематоми, болки и скованост, зачервяване, зони на втвърдяване и изтръпване или сърбеж. В клиничните проучвания повечето странични ефекти са слабо до средно изразени и намаляват с последващите терапии с Belkyra.

Share the project with others: