Неоперативен лифтинг с Аптос конци


С напредването на възрастта кожата на лицето започва да се отпуска и младежкият й вид започва да се нарушава. Фините бръчки започват да се задълбочават, а контурът на долната челюст вече не е толкова стегнат.
Решението е иновативният метод Aptos –метод за подмладяване с резорбируеми лифтинг конци, създадени от поликапролактон – материал, който се резорбира напълно след 360дни. Конците съдържат L-млечна киселина, която е естествено вещество в човешкото тяло и стимулира процесите на обновяване на клетките. Когато конците започнат да се резорбират, започва процесът на образуване на колаген, подмладявайки кожата отвътре, в следствие на което се забелязва допълнителен анти-ейдж ефект.

aptos thread lifting

Създател на Aptos конците е Марлен Андреевич Суламанидзе – световно признат пластичен хирург и изобретател на първите конци за повдигане на меките тъкани. Aptos са единствените конци, които се използват активно в над 50 държави.
Те създават поддържаща основа под кожата и чрез своята специфична форма на зъбчетата фиксират тъканите в правилното положение, като рисковете са сведени до минимум. Първоначалният резултат е видим веднага след процедурата, а след около 3 месеца се наблюдава и подобряване на плътността и еластичността на кожата, благодарение на синтеза на нов колаген.
Противопоказания:
• Онкологични заболявания
• Бременност и кърмене
• Инфекциозни заболявания
• Различни кожни инфекции

Share the project with others: