Подмладяване на лицето и скулптуриране на тялото с Apollo TriPollar

24/07/2018, by clinic, in радиочестотен лифтинг, 0 comments

Apollo Tripollar е платформа за подмладяване на лицето и скулптуриране на тялото, базирана на водещите технологии, които гарантират постигането на отлични резултати за неинвазивен минилифтинг на лицето, както и редуциране на целулита, намаляване на обиколките и ремоделиране на тялото.

Предимствата на триполярната радиочестота са, че осигурява проникване на радиочестотата на дълбочина , съчетана от възможностите на моно-и биполярните системи, както по-добро разпределение на електрическия ток в тъканите и съответно по-бързото им загряване. Триполярната технология “повдига” SMAS слоя (повърхностно мускулни-апоневротична система) и стимулира фибробластите за синтез на нов колаген и еластин. Това води до стягане на кожата и изглаждане на фините линии и бръчки. Процедурата е безболезнена и се постигат изключително добри резултати при цялостното подмладяване на лицето, без болка и без възстановителен период.

Ефектът от терапията е видим веднага след процедурата. В областта на лицето апаратът гарантира видимо изглаждане на бръчките, стягане, тонизиране и лифтинг на кожата. Първоначалният курс се състои от 6 до 8 процедури, които се провеждат по веднъж на седмица.

Процедурата не се препоръчва за пациенти с пейсмейкър или други подобни устройства в тялото, при диабет и онкологични заболявания, също и при бременност и кърмене.