Мезотерапия Pluryal Mesoline – перфектен съюзник в битката срещу летните “щети” по кожата

09/10/2020, by clinic, in Без категория, 0 comments

С настъпването на есента неизбежно се озоваваме пред проблема с дехидратираната и изтощена кожа на лицето. След силните летни вятър и слънце, по кожата се появяват пигментни петна, фини бръчици, кожата се изсушава, порите се разширяват.

Прекомерното излагане на слънчеви лъчи, особено без защитни продукти, може да приравни лошото си влияние върху кожата с това на пушенето. Лъчите увреждат колагена в кожата и нарушават нейната еластичност и се получават микро-счупвания по тъканта. Забързва се и преждевременното стареене.

Есента е перфектното време да се заемем активно с грижите за нашата кожа.
Какво е добре да направим в началото на сезона, за да възвърнем блясъка и здравия вид на лицето си?

Една от основните стъпки е използването на мезотерапия, която укрепва, подхранва и озарява кожата ви. Мезотерапията не е нова на пазара, но се е доказала като ефективна само след няколко процедури. Продуктите от гамата Pluryal Mesoline като например Mesoline Shine, Mesoline Refresh са перфектните съюзници в тази битка.

Pluryal Mesoline Refresh е мезотерапия, която хидратира кожата в дълбочина и я регенерира. Съдържа най-висока концентрация хиалуронова киселина и растителни стволови клетки. В комбинация с коктейл от витамини, те заздравяват вида на кожата, озаряват я и изравняват тена.
Ефекти от използването на Pluryal Mesoline Refresh:
• възстановява еластичността
• заздравява вида на кожата
• намалява фините бръчки

Pluryal Mesoline Shine е мезотерапия, която изсветлява тена на кожата и го уеднаквява. Тя действа като обновява кожата на клетъчно ниво с помощта на съдържащата се аскорбинова киселина. Спомага за свиването на порите и намаляването на т.нар. черни точки.
Ефекти от използването на Pluryal Mesoline Shine:
• изсветлява и изравнява тена на кожата
• свива порите

Разбира се, най-добрият подход е индивидуалният, така че препоъчваме консултация с наш дерматолог, с когото заедно да изготвите комплексна терапия.