Perfectha® – ново поколение филъри хиалуронова киселина

16/11/2015, by clinic, in хиалуронова киселина, 0 comments

Perfectha® са пълна гама филъри с хиалуронова киселина за подобряване и коригиране на признаците на стареене на кожата с естествени резултати.

Perfectha® осигурява отлична продължителност на действие, поради силно омрежената Хиалуронова киселина. Това спомага за бавното ензимно разграждане, което подтиска въздействието  на ензима Хиалуронидаза и позволява гела да остане по-дълго в кожата. Контролираният размер на частиците също помага за равномерната реабсорбция и намалява риска от нежелани реакции.

Гамата от продукти Perfectha® осигурява безопасност, естествен и дълготраен ефект, но не перманентен, което позволява да промените Вашият външен вид с течение на времето. Резултатите от третирането с дермалните филъри Perfectha® могат да се видят незабавно след процедурата, като Ви гарантират естествен вид, възстановяване на загубения обем и коригиране на признаците, които се появяват с възрастта.

Perfectha® предлага продукт за всяка нужда:

  • Perfectha® Derm – оформяне на устния контур
  • Perfectha® Deep – увеличаване обема на устните, попълване на назолабиални гънки
  • Perfectha® Complement – мезотерапия за хидратация на кожата
  • Perfectha® SubSkin – оформяне на лицевия контур, оформяне на брадичка и скули.

Идеалният продукт за възстановяване на обем:

  • Осигурява добър обем
  • Не се измества под въздействие на тегло или движение
  • Дълготраен ефект
  • Безопасен продукт без странични ефекти.

Perfectha® се произвежда 100% във Франция в лаборатория ObvieLine, които са част от Sinclair Pharma Company. Основана през 2005 година и е специализирана с научни изследвания, разработване и производство на дермални филъри с Хиалуронова киселина. Биосъвместимостта и резултатите на продуктите Perfectha® са клинично доказани. През 2005 година лаборатория ObvieLine започва производство на ефективни дермални филъри и се утвърждава като един от лидерите на естетичния пазар.